FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Revine printre "tricolori"? » "Coşmarul" suporterilor e din nou în vederile selecţionerului

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 martie 2013 10:13

Unul dintre cei mai contestaţi jucători din ultimii ani de la echipa naţională a României, George Florescu, ar putea reveni printre "tricolori".

Mijlocaşul Astrei se află în vederile selecţionerului, iar din momentul în care îşi va recăpăta pregătirea fizică are mari şanse să fie rechemat la lot.

"Ţin legătura cu cei de la naţională. La primul meu meci pentru Astra, am vorbit cu domnul Florin Marin şi mi-a spus că sînt în vederile selecţionerului. În acest moment însă, nu sunt pus la punct cu pregătirea fizică", a spus George Florescu la Dolce Sport.

11 selecţii are Florescu la echipa naţională a României

0 victorii a înregistrat echipa naţională în cele 4 meciuri oficiale în care apărut mijlocaşul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
petroburgener
petroburgener  •  24 Martie 2013, 17:55

Daca nu juca cu nr. 10 la nationala probabil ca erau putini cei care l-ar fi contestat.

valahus.ro
valahus.ro  •  24 Martie 2013, 16:09

Trebuie CONDUCATOR DE JOC, DIRIJOR, DISPECER....... De Sanmartean ATI AUZIT ? Ce tot bateti toba cu florescu, cocis si alti papagali?

thumbzilla
thumbzilla  •  24 Martie 2013, 13:13
Postat de ciucurel04 pe 24 Martie 2013, 13:02

Eu nu prea inteleg ce aveti cu Florescu asta... vi se pare ca ceilalti de prin echipa noastra nationala sunt mai buni? Ce asteptari aveati de la un jucator roman? Sa dea 3 goluri pe meci? Eu unul chiar l-am vazut la cateva meciuri ale lui Arsenal Kiev si nu arata asa rau precum se striga.

la ce nationala avem noi acum,are loc lejer in lot.nici eu nu-l consider un fotbalist de aruncat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează