FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA

„Și-a dat seama că nu va mai fi convocat!” » Mihai Stoica, revoltat de atacul „tricolorului” la adresa lui Edi Iordănescu: „N-are logică! Bag mâna în foc”

Mihai Stoica crede că Edi Iordănescu nu poate fi influențat de impresari. Afirmația fusese făcută de portarul Valentin Cojocaru. +17   FOTO
Mihai Stoica crede că Edi Iordănescu nu poate fi influențat de impresari. Afirmația fusese făcută de portarul Valentin Cojocaru.

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 21:25 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 21:25

Mihai Stoica crede că Edi Iordănescu nu poate fi influențat de impresari. Afirmația fusese făcută de portarul Valentin Cojocaru. 

  • Belarus - România va avea loc la Budapesta, cu bielorușii gazde pe hârtie, va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Antena 1.
  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România.

Valentin Cojocaru (28 de ani), portarul lui Pogon Szczecin, locul 7 în prima ligă din Polonia, nu înțelege de ce nu e convocat la națională de Edi Iordănescu și a lansat un atac la adresa lui Horațiu Moldovan. Mihai Stoica crede că declarațiile au fost deplasate. 

Panduru a văzut echipa lui Iordănescu și a rămas mirat de un aspect: „E o întrebare! Nu știu dacă s-a mai întâmplat” » Răspunsul lui Mihai Stoica
BELARUS - ROMÂNIA
Panduru a văzut echipa lui Iordănescu și a rămas mirat de un aspect: „E o întrebare! Nu știu dacă s-a mai întâmplat” » Răspunsul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica: „Bag mâna în foc pentru Edi Iordănescu!”

„N-are logică! Impresarul nu are nicio treabă. Nu poate nici un impresar să îi zică lui Edi Iordănescu să ia pe cineva. Pe cine? Pe Niță, la 36 de ani? Pe Târnovanu care nici nu cred că are impresar? Moldovan a făcut gafe la echipa națională? A apărat foarte bine cu Kosovo!

Eu știu că nu e așa, impresarii nu sunt importanți la națională. Dacă era așa mare portar îl lua Anderlecht, Brugge. Clar că impresarul l-a dus la Feyenoord. Nu urmăreau cei de acolo campionatul ucrainean.

Eu resping total ideea la Edi Iordănescu! Îl cunosc bine, nu sunt un mare fan. Am avut critici, chiar ironii, dar nu poate niciodată să îl influențeze vreun impresar. Bag mâna în foc!”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Cred că își dă seama că nu o să mai vină niciodată la națională. Cum mai vii acum să dai peste Moldovan, peste ceilalți băieți? Păi eu râdeam de tine când scăpai mingile la Farul? Eu chiar o să mă uit să văd cum se descurcă la Pogon, în Polonia. Oricum e o mare problemă să spui că titularul naționale face greșeli peste greșeli. E urât!
- Basarab Panduru

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României:

  • Belarus - România (21:45, Antena 1), Andorra - Kosovo (joi)
  • România - Andorra (21:45, Prima TV), Elveția - Belarus (15 octombrie)
  • Israel - Elveția (15 noiembrie)
  • Israel - România, Belarus - Andorra, Elveția - Kosovo (18 noiembrie)
  • România - Elveția, Andorra - Israel, Kosovo - Belarus (21 noiembrie)
  • Kosovo - Israel (amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită)

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

România nu contează la un capitol-cheie » Regula ultimelor 5 campanii

România a învins Belarus numai când a condus la pauză » Ne-au chinuit în repriza secundă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
Danpinalty
Danpinalty  •  12 Octombrie 2023, 23:48

deci e doar prost, nu si corupt, avem confirmarea de la un puscarias de incredere

cirus11
cirus11  •  12 Octombrie 2023, 22:41

Moldovan chiar face greseli la club, are inca destul de multe carente... Dar de cand pana cand e Cojocaru mare portar?? Auzi ce pretentii

johny2003
johny2003  •  12 Octombrie 2023, 22:25
Postat de johny2003 pe 12 Octombrie 2023, 21:37

Adica mah, pandurelule, cind tu spui de unul si de altul ca face gafe e frumos?!? La tine nu se pune ca tu stai pe scaun si esti ***-ist!

Ce faceti mah analistilor?!? Va simtiti jigniti??! Lasati-va de meseria de ANALIST, atunci!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează