FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA, AZI, 19:00, TVR1, GSP.RO

Rezistă Marin? MVP în meciul cu Armenia, Răzvan ar putea pierde postul de titular: Daum pregătește o mutare-surpriză

Răzvan Marin a reușit un gol și un assist la Erevan
Răzvan Marin a reușit un gol și un assist la Erevan

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 00:00

MVP în meciul cu Armenia, Răzvan ar putea fi înlocuit în partida de start cu Bicfalvi.

Toşca fundaş stânga în locul lui Latovlevici, Florin Andone vârf, nu Bogdan Stancu. Acestea sunt două intenţii pentru meciul de astăzi. O a treia, mai surprinzătoare, ar fi schimbarea lui Răzvan Marin, cel mai bun jucător din meciul de la Erevan.

Mijlocaşul de 20 de ani, cu gol şi pasă de gol contra Armeniei, poate fi înlocuit cu Bicfalvi, o schimbare susţinută de specificul diferit al jocului cu Kazahstan, unul în care forţa lui Eric ar fi importantă.

Daum crede că jocul bun al lui Marin i-a asigurat un moral excelent, ceea ce îi dă şi energie: "L-am urmărit foarte atent pe Marin. Pe lângă faptul că aveam încredere în talentul lui, am observat şi că la Viitorul e mereu printre cei mai buni, inclusiv în partide care se dispută la un interval de trei zile. Deci rezistă din punct de vedere fizic să joace două meciuri într-un timp scurt. Sunt convins că dacă o să apelez iar la el va da maximum".

Bicfalvi e însă mai puternic fizic şi mai deţine un avantaj: e mai obişnuit cu terenuri artificiale din Rusia, unde mai evoluează pe această suprafaţă. Mijlocaşul fost la Dinamo în sezonul trecut este şi el un fotbalist de atac, capabil să marcheze, aşa că schimbarea nu ar afecta potenţialul ofensiv al echipei.

"Am opt sau nouă jucători în minte, o să-i adaug până la ora meciului şi pe ceilalţi doi, trei. Dacă va juca Andone? E posibil"
Christoph Daum, selecţioner România

"E foarte bine să avem entuziasm, dar nu cred că e cazul să punem presiune după victoria din Armenia. E bine să batem în Kazahstan oricum, chiar şi din penalty"
Alexandru Chipciu, mijlocaş România

"Am jucat în Kazahstan cu Steaua, am făcut 2-2 la Aktobe înmtr-un meci foarte greu. De aceea mă aştept ca şi meciul cu "naţionala" să fie complicat"
Alexandru Chipciu, mijlocaş România

kazakhstan romania

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
ortega
ortega  •  11 Octombrie 2016, 11:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  11 Octombrie 2016, 11:00
Postat de catalynn pe 11 Octombrie 2016, 10:20

Io zic sa lasati omul in pace, sa isi vada de cariera si de viata, mai rau il incurcati cu aceasta mediatizare excesiva care creaza o presiune absolut inutila. Pare un baiat modest si la locul lui nu cred ca ii face nicio placere sa isi vada mutra in ziar in 10 articole zilnic ... Am inteles ca in cazul lui Nucisor ati avut ordin de la Palat pt a-i creste cota, insa am vazut toti ce s-a intamplat apoi cu el la Cluj. Acum ca l-ati mai lasat in pace am vazut ca a inceput sa dea semne de revenire.

Cataline cand comentezi la tenis pari mai inteligent!

satyricon
satyricon  •  11 Octombrie 2016, 11:00
Postat de Dragos Ionescu pe 11 Octombrie 2016, 09:41

Intr-adevar,Bicfalvi ar trebui sa joace,dar nu in locul lui Marin, ar trebui sa joace in locul lui Stanciu,care oricum e in plus.

Deci Stanciu cu 2 pase de gol si un gol a fost in plus?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează