FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U16

Rezultat ruşinos pentru România U16! Învinsă de Malta! :O » Iovan: "Nu-i mai las la piscină!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 13:27

Echipa U16 a României a bifat o înfrîngere ruşinoasă contra reprezentativei Maltei, scor 2-1. Antrenorul Ştefan Iovan a vorbit despre rezultatul surprinzător la Radio GSP.

Fotbalul românesc la nivel de naţională îşi continuă declinul la toate eşaloanele de vîrstă. Tricolorii U16 au fost învinşi de Malta U16, scor 2-1, iar antrenorul Ştefan Iovan a intrat în direct la Radio GSP şi a explicat situaţia: "Sînt foarte supărat pe jucătorii mei, aşa ceva nu e posibil! Nu am reuşit să mănînc nimic de aseară, nu am putut dormi, sînt dezamăgit complet! Am dispus măsuri de pedeapsă: fără piscină, fără telefoane şi fără calculatoare!".

Fostul mare jucător stelist a oferit şi o posibilă explicaţie pentru rezultatul dezamăgitor: "Am jucat trei meciuri în patru zile, sper ca asta să fie cauza. Sînt de vîrstă prea mică, nu sînt dispuşi la efort îndelungat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
lp64
lp64  •  14 Aprilie 2012, 17:40

Si tu,Motatei, incearca mai bine sa-i pui sa joace fotbal! Daca si tu ai ajuns antrenor federal...

utaaradan
utaaradan  •  11 Aprilie 2012, 19:49

valoarea pe care CREZI ca o ai, e data de trofee sau de numarul lor, daca nationala romaniei are cu un singur trofeu mai mult, da, problema e pusa corect, dar daca nu ma insel, nici una dintre cele doua echipe nu are vreun trofeu cistigat, asa ca e un rezultat mediocru obtinut de nationala romaniei, intre doua echipe proaste.

zbang
zbang  •  11 Aprilie 2012, 17:08

la toate nivelurile, nationalele de fotbal sunt conduse numai de drojdieri, barbugii, hoti, prosti.... sunt orice, numai antrenori nu. pe ce criterii sunt pusi acesti "antrenori"? cu siguranta nu pe criterii sportive, doar pe ochi frumosi, pile, mita, relatii, nepotisme. adica exact ca peste tot in romania, in orice domeniu

Vezi toate comentariile (18)
Comentează