FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU (VINERI, 7 SEPTEMBRIE, ORA 21:45, PRO TV)

România a scăpat de principalul pericol! A transmis că e accidentat și nu mai vine la Ploiești, alți 4 fotbaliști sunt incerți

Foto: Gulliver / GettyImages
Foto: Gulliver / GettyImages

Articol de - Publicat marti, 04 septembrie 2018 01:10

România primește o șansă nesperată înaintea meciului cu Muntenegru din debutul în Liga Națiunilor (vineri, ora 21:45, PRO TV): sperietoarea Stevan Jovetici lipsește din echipa adversă!

Este chiar jucătorul care ne-a răpit, practic, 3 puncte în ultimele calificări. A marcat pentru 1-1 la Cluj-Napoca (87), la doar câteva minute după ce Adi Popa deschisese scorul, și a adus victoria adversarei în returul de la Podgorica, 1-0. Când s-a înălțat de lângă Chiricheș și Dragoș Grigore și a punctat pentru succesul ex-iugoslavilor.

Totuși, vedeta lui Monaco nu va juca la Ploiești după o decizie luată duminică seară și făcută publică abia ieri de televiziunea N1, cu acoperire în Balcani.

Cum a comentat Ljubisa Tumbakovici, selecționerul Muntenegrului?

"Nu pot spune că sunt nervos, supărat, însă mă declar surprins.  Sunt surprins, pentru că am introdus principii clare în precedenta campanie. Avem mereu o legătură cu jucătorii, ne spun cum se simt, care e situația lor, etcetera. Ar trebui să fie o certitudine când ei sunt pe lista selecționaților.

Cu toate acestea, Jovetici ne-a anunțat, duminică seară, târziu, că el nu poate veni, deoarece accidentările sale necesită o perioadă de pauză, iar el va reîncepe alergările abia peste două zile. Asta deși era selecționat. Până la urmă, să joci la echipa națională e un privilegiu. Nu sunt supărat, repet, dar sunt puțin dezamăgit", a spus Tumbakovici.

ALȚI 4 SUNT OUT SAU INCERȚI

Jovetici nu este singurul motiv de îngrijorare pentru Tumbakovici. Alți 4 fotbaliști au probleme. Tumbakovici a vorbit despre fiecare în parte.

  • Marusici (Lazio), "se află la niște teste în Germania, la Munchen, și vom afla la mijlocul săptămânii dacă poate juca"
  • Marko Vesovici (Legia), "s-a accidentat și, din ce înțeleg, va lipsi două săptămâni"
  • Luka Djordjevici (Arsenal Tula), "s-a prezentat la reunire, dar are o accidentare și, la fel, nu va fi disponibil câteva săptămâni"
  • Marko Jankovici (Partizan), "e și el incert, nu știm dacă va putea juca"

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  04 Septembrie 2018, 18:58

Va bucurati ca prosti de necazu adversarului dar si asa pe teren RO nu va castiga !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Septembrie 2018, 11:11
Postat de titiduru22 pe 04 Septembrie 2018, 05:34

Tipic romanesc ,ne bucuram de capra vecinului de parca asta conteaza sa ne automintim in continuare .

asta e Romania, o tara plina de incompetenti mereu atenti la capra vecinului. In loc sa vedem ca noi nu jucam nimic, ne bucuram ca aia au niste accidentati. Si o sa ne bata cu tot cu accidentati, sau macar o sa ne chinuie bine. La fel cum la Simona Halep sunt "vesti bune" toate eliminarile adversarelor mai puternice...in contextul in care Simona nu isi castiga ea meciurile.

ares2024
ares2024  •  04 Septembrie 2018, 07:24
Postat de digei pe 04 Septembrie 2018, 04:20

Ce e mizeria asta de competitie? Astia n-au inteles ca oricum a scazut interesul pentru competitiile de mana a 2-a? Au mai inventat una de mana a 5-a? O Cupa Balcanica?

Cam asa arata .....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close