FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Maghiarii au analizat la milimetru „naționala” lui Rădoi » Marea problemă depistată + cum i-a surprins noul selecționer

Presa din Ungaria a analizat atent primele două meciuri ale lui Mirel Rădoi pe banca naționalei României. Pe lista fotbaliștilor remarcați s-au numărat Alexandru Maxim, Valentin Crețu și Denis Alibec.
Presa din Ungaria a analizat atent primele două meciuri ale lui Mirel Rădoi pe banca naționalei României. Pe lista fotbaliștilor remarcați s-au numărat Alexandru Maxim, Valentin Crețu și Denis Alibec.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 21:51 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 11:45

Presa din Ungaria a analizat atent primele două meciuri ale lui Mirel Rădoi pe banca naționalei României. Pe lista fotbaliștilor remarcați s-au numărat Alexandru Maxim, Alexandru Crețu și Denis Alibec.

  • Islanda - România, semifinala play-off-ului pentru EURO 2020, se va disputa pe 8 octombrie, la Reykjavik
  • Dacă România învinge, va juca mai departe cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, de asemenea în deplasare, pe 12 noiembrie

Ungaria - România ar putea fi meciul decisiv pentru calificarea la Euro 2020. Maghiarii de la Nemzeti Sport și-au făcut binele temele și au analizat fiecare aspect din tabăra „tricolorilor”. 

Au început cu schimbările de la echipă: „România are un nou antrenor, cel care a condus echipa la Campionatul European U21 de anul trecut. Euro 2020 ar putea reprezenta o rampă de lansare în fotbalul mare pentru mulți dintre fotbaliștii din acea echipă, mai ales că România ar juca acasă”. 

Rădoi, lăudat de presa din Ungaria

Cei de la Nemzeti au fost impresionați de Rădoi: „Am remarcat două lucruri în primele două meciuri, lipsa de experiență și capacitatea de a se adapta rapid la schimbări. Nu a reușit să învingă Irlanda de Nord, deși a avut un om în plus, apoi a câștigat în Austria”. 

Noul selecționer i-a surprins pe maghiari. Aceștia se așteaptau la un schimb de generații la prima reprezentativă: „În locul unei întineriri masive, cum era de așteptat, a preferat un alt model. A adus, într-adevăr, 5 jucători noi, dar toți sunt trecuți de 26 de ani. Doar 3 au și debutat, cei care joacă constant și bine la echipele de club, Crețu, Burcă și Iancu”. 

„Ne-au găsit” minusurile

Nu au fost doar lucruri pozitive remarcate: „Cea mai mare problemă este lipsa totală a soluțiilor pentru postul de fundaș dreapta. Cu Irlanda de Nord l-au folosit pe Hanca, care e de fapt mijlocaș, iar în Austria a jucat Burcă, reprofilat din fundaș central”.

VIDEO. Sărbătoare în vestiar, după victoria din Austria

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

EXCLUSIV Ioan Ovidiu Sabău taie din elanul naționalei: „Trebuie să fim atenți. Aceste lucruri nu fac bine”

Remarcații lui Costel Orac din echipa României: „3 jucători mi-au plăcut”

Playtech: BOMBĂ! italienii au făcut anunțul astăzi despre Ianis Hagi. Acum e totul clar


Comentarii (18)
105662257060988
Eugen Qy  •  11 Septembrie 2020, 19:32

Inca o PALMA rasunatoare pe obrazul "jurnalistilor" Gazetei. Nemzeti Sport a facut ceea ce Gazeta nu e si nu va fi vreodata , in stare sa faca adica sa ANALIZEZE lucid VREUNUL dintre adversarii Nationalei tarii noastre ! Analizele Gazetei, extrem de rare, cand se fac sunt superficiale si diluate la maximum posibil. Mult mai interesante par in opinia "specialistilor" Gazetei, cancanurile de prost gust, si legaturile dintre fotbalistii nostri sau de aiurea, cu diverse "domnisoare", care de care mai vulgara, in felul ei, dar neaparat DEZBRACATE toate !

adriann_
adriann_  •  11 Septembrie 2020, 13:00

Nu ramane decat sa ne dorim sa ajungem sa jucam cu Ungaria pentru calificarea la Euro, iar dupa meci vecinii si neprietenii nostri sa comenteze rezultatul cu traditionalul lor "Több is veszett Mohácsnál" Doamne Ajuta!

gago747
gago747  •  11 Septembrie 2020, 12:47
Postat de Costel Chelaru pe 11 Septembrie 2020, 08:59

Le recomand sa analizeze Islanda...

Întîi să analizeze Bulgaria, pe urnă Islanda ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează