FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA

20.000 de copii la meciul cu Andorra » FRF a anunțat cum se va face accesul în stadion: brățări, bilete printate, camere pentru cei care se vor pierde de grupuri + STB prelungește programul

Brățările pentru copii
Brățările pentru copii

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 18:09 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 19:11

Tricolorii vor fi susținuți de circa 20.000 de copii sub 14 ani la meciul cu Andorra, programat duminică, pe Arena Națională, în preliminariile Euro 2024. Partida România-Andorra va fi închisă publicului larg din cauza suporterilor recalcitranți la ultimul meci jucat acasă, cu Kosovo (2-0).

  • Belarus - România are loc pe 12 octombrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • România - Andorra se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV
Federația Maghiară de Fotbal a sfătuit naționala României să solicite protecție la Budapesta: „Plimbați-vă, dar cu pază!”
BELARUS - ROMÂNIA
Federația Maghiară de Fotbal a sfătuit naționala României să solicite protecție la Budapesta: „Plimbați-vă, dar cu pază!”

FRF a anunțat regulile de acces al copiilor pe Arena Națională:

  • Accesul pietonal va fi permis începând cu ora 18:45, prin Bulevardul Basarabiei, prin strada Maior Coravu sau prin Bulevardul Pierre de Coubertin.
  • Grupul trebuie să se prezinte la una dintre intrările Arenei Naționale și va întâlni primul filtru. Acolo vor fi controlate bilete, care trebuie să fie neapărat printate.
  • Dacă biletele nu sunt printate, responsabilul grupului va fi îndrumat spre un punct de printare a biletelor.
  • Tot în zona primului filtru vor exista puncte de distribuire a brățărilor de siguranță pentru copii, pe care trebuie inscripționat numărul de telefon al însoțitorului.
  • După trecerea de primul filtru, grupul va fi direcționat de către voluntari spre poarta de intrare în tribuna aferentă biletelor primite.
  • La poartă de intrare în tribună este amplasat al doilea filtru de acces. Biletele trebuie scanate unul câte unul la turnichete pentru a permite accesul în tribune.
  • Înainte de intrarea pe locurile din tribune, copii sunt rugați să treacă pe la punctele comerciale asigurate de sponsorul naționalei, PENNY, în interiorul stadionului, unde vor primi gratuit o băutură și un snack.
  • Accesul cu transport organizat cu autocar, autobuz, microbuz se face exclusiv prin intrarea de pe Bulevardul Pierre de Coubertin, începând cu ora 18.45.
  • Un voluntar va pune în parbriz un afiș cu numărul de ordine al vehiculului. Copiii vor trebui să rețină acest număr pentru a regăsi mai ușor vehiculul la plecarea de la stadion.
  • Voluntarul va distribui însoțitorului brățările de siguranță ale copiilor, pe care trebuie inscripționat numărul de telefon al însoțitorului.

Brățări de siguranță pentru copii

Însoțitorii vor primi brățări gratuite pentru toți copiii din grup. Fiecare îndrumător va înscrie pe brățări numărul său de telefon și le va pune copiilor la încheietura mâinii.

Rolul brățărilor este ca în caz de pierdere a copilului să poată fi sunat responsabilul grupului de către autorități.

20.000 de copii la meciul cu Andorra » FRF a anunțat cum se va face accesul în stadion: brățări, bilete printate, camere pentru cei care se vor pierde de grupuri + STB prelungește programul
Model de brățări pentru copii

Două camere amenajate pentru copiii care se pierd de grup

Copiii trebuie învățați înainte de a veni la stadion că în cazul în care se pierd de grup să meargă la primul steward (persoană cu vestă colorată) pe care îl văd, menționează FRF în procedura lucru în cazul în care un copil din public se pierde.

La stadion vor fi amenajate două camere pentru copiii pierduți. Una va fi la Loja 119, de lângă Punctul de Comandă, iar alta la tribuna a 2-a, lângă intrarea spre zona scaunelor din sectorul 114.

Ne dorim să organizăm un meci care să fie o experiență deosebită pentru copii. Principala noastră grijă este ca aceștia să aibă parte de un eveniment reușit. În colaborare cu autoritățile, vom face tot posibilul ca accesul copiilor în incinta stadionului să fie făcut cât mai facil și vom lua măsuri suplimentare pentru securitatea copiilor. Avem experiența din 2019 și cu siguranță vom reuși să livrăm un eveniment extraordinar
- Alexandru Cândea, manager Departament Evenimente FRF

În seara meciului, STB va avea programul prelungit până la ora 01.00.

Cei 20.000 de copii ce vor fi prezenți duminică pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, sunt constituiți în grupuri organizate de școli sau cluburi și au fost înscriși pe platforma digitală a FRF.

Fiecare grup organizat trebuie să conțină minimum 7 copii. Fiecare grup de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic, antrenor sau părinte. Spre exemplu, la 7 copii se admite un însoțitor; la 23 de copii dintr-o unitate sunt necesari 3 însoțitori adulți. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori!

Citește și alte articole:

Câți oameni vor vedea live Belarus - România: „Este lista trimisă”

„Mai am un singur prieten adevărat, cu care vorbesc zilnic”. Victor Pițurcă, mărturisire tulburătoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează