FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

România - Armenia 1-0 // Maxim recunoaște situația delicată a naționalei: "Suntem într-un moment dificil"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 23:42

Alex Maxim a adus victoria României în meciul jucat cu Armenia în preliminariile CM 2018 (1-0) cu un gol marcat în prelunigiri, iar la finalul meciului a recunoscut că tricolorii trec printr-un moment dificil.

"Ne așteptam să fie un meci dificil, știam că va fi mai greu decât în tur. Până la urmă e o victorie, suntem într-un moment dificil, tot fotbalul românesc e un moment dificil.

Oricum echipele mici de altădată nu mai sunt atât de mici. Toată lumea se aștepta la o victorie, trebuia să câștigăm, mai ales că am avut un om în plus. Putem câștiga orice meci", a spus Alex Maxim la TVR.

  • România acumulează 9 puncte și rămâne pe locul patru, la patru puncte de Danemarca și Muntenegru;
  • Următorul meci: Muntenegru - România se joacă pe 4 septembrie. Ambele partide încep la ora 21:45. 

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Septembrie 2017, 20:03
Postat de observator_federal pe 02 Septembrie 2017, 02:06

Pe Muntenegru ii puteam bate in meciul tur, cand am primit penaltyul miraculos, divin, in minutele de prelungire... L-a ratat Stanciu, altfel acum am fi fost - macar eliminand prostia din acel meci- la egalitate de puncte cu Muntenegrul si nu la 4 puncte in urma lor... Care este vina lui Daum "la faza asta"?

Ieri s-a mai rata un 11 metri..tot Daum e vinovat.

polistul68
polistul68  •  02 Septembrie 2017, 08:31
Postat de turcescu pe 02 Septembrie 2017, 00:08

Demisia Burleanu si Daum! Sunteti catastrofe. Nedelcearu n-are loc? Daum pur si simplu nu il vede ca si pe Alibec. Stancu in locul lui Budescu?

Niciunde in lumea asta, intr-un sport de echipa, "jmecherii" nu vor avea prioritate fata de cei seriosi, care muncesc....nici un an antrenor nu va folosii jucatori care nu sunt disciplinati tactic, care nu alearga....nu poti sa-i ceri lui Chipciu sau Andone sa-si dea sufletul pe teren, cand altul nu alearga nici 4 km...nimeni nu-si permite sa tina un jucator pe teren, asteptand un moment de "geniu"...care poate sa vina, sau poate sa nu vina...si cum in afara de meciurile cu Timisoara si cu Botosani nu prea au venit....spune-mi un meci IMPORTANT in care Budescu sau Alibec au fost DECISIVI...nu sunt un fan al lui Daum, dar disciplina e un lucru primordial in cadrul unui grup.

shark_34
shark_34  •  02 Septembrie 2017, 08:27

un jucator cu bun-simt si modest(acest individ necunoscand efectiv semnificatia acestor cuvinte),nu ar fi aparut cu declaratii dupa ce a facut aseara,ma refer la golul lui benzar si injuriile adresate spectatorilor.dar cum bunul-simt si modestia lipsesc in fotbalul romanesc,e in grafic...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează