FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

România - Armenia 1-0 // Mkhitaryan, dezamăgit de rezultatul de pe Arena Națională: "Meritam cel puțin un egal"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 00:07

Starul și căpitanul Armeniei, Henrik Mkhitaryan, este de părere că echipa sa merita cel puțin un rezultat de egalitate pe Arena Națională, în meciul câștigat de România cu 1-0. 

Tricolorii s-au impus cu un gol marcat în prelungirile meciului, după ce Armenia a jucat peste jumătate de oră în inferioritate numerică. Mai mult decât atât, Bogdan Stancu a ratat un penalty în minutul 55. 

"Nu meritam să pierdem, cred că trebuia să se termine măcar 0-0. Dar nu cred că am avut noroc în această seară. Nu ne-au interesat celelalte rezultate, vrem să jucăm fotbalul pe care îl știm.

Dacă am fi câștigat în seara asta, cred că am fi avut și noi șanse la calificare", a spus mijlocașul lui Manchester United la TVR.

  • România acumulează 9 puncte și rămâne pe locul patru, la patru puncte de Danemarca și Muntenegru;
  • Meciurile următoare: 4 septembrie 2017 Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan; 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia; 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează