FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Scene reprobabile în Ghencea » Bătaie între suporterii români și staff-ul Armeniei

Imagine cu altercația din Ghencea / Captură Pro TV +21   FOTO
Imagine cu altercația din Ghencea / Captură Pro TV

Articol de - Publicat marti, 12 octombrie 2021 00:50 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 10:38

ROMÂNIA - ARMENIA 1-0. N-au lipsit incidentele de la primul meci jucat de națională pe noul stadion din Ghencea. Câțiva suporteri români s-au luat la harță cu oameni din staff-ul Armeniei, iar lucrurile au degenerat într-o altercație în toată regula.

Finalul meciului a declanșat o euforie fără margini în rândul microbiștilor prezenți pe stadion. Un suporter român aflat la Tribuna I a fost atât de exuberant încât a aruncat un pahar de bere înspre oamenii din staff-ul armenilor

Imediat, s-a declanșat un scandal de proporții. Până ca forțele de ordine să-și facă apariția, s-au împărțit inclusiv câțiva pumni în meleul creat, informează jurnaliștii GSP.ro prezenți pe arena din Ghencea.

„Vă mulțumim pentru ospitalitate, o să transmitem mai departe”, au transmis oficialii armeni, lezați de cele întâmplate.

România e la mâna ei! Cum terminăm grupa pe locul 2 + ce adversari putem avea în play-off-ul pentru CM 2022
PRELIMINARII CM 2022
România e la mâna ei! Cum terminăm grupa pe locul 2 + ce adversari putem avea în play-off-ul pentru CM 2022

Ce nu s-a văzut la TV, la revenirea naționalei în Ghencea » Mihai Mironică, inamicul numărul 1 al galeriei steliste

România s-a reîntors în Ghencea pentru prima oară după 12 ani. Peste 12.000 de fani și-au făcut apariția pe noul stadion al Stelei la meciul cu Armenia din preliminariile CM 2022.

„Templul fotbalului românesc” a găzduit prima partidă a echipei naționale de la inaugurarea din vară, iar entuziasmul suporterilor a fost unul uriaș, aproape toate biletele puse în vânzare fiind epuizate. Reveniți în Ghencea, suporterii au fost trup și suflet alături de „tricolori”, însă pe durata partidei au existat și câteva momente reprobabile.

Ultrașii din Peluza Sud Steaua, război cu Mihai Mironică

Câteva zeci de suporteri din Peluza Sud Steaua, cantonați la una dintre peluze, l-au înjurat în startul meciului pe Mihai Mironică, unul dintre comentatorii partidei. Războiul dintre Mironică și ultrașii Stelei a continuat astfel în Ghencea, după ce în ultimele luni jurnalistul a fost o țintă constantă a suporterilor radicali ai celor de la CSA Steaua.

Ultrașii roș-albaștrilor n-au uitat nici de rivalitatea cu Dinamo. Deși asistau la un meci al naționalei, aceștia au scandat trivialități la adresa „câinilor”.

Mai mult, nucleul dur al galeriei steliste a afișat și un mesaj pentru rivala FCSB, care își dorește în continuare să evolueze pe noul stadion: „În Ghencea doar Steaua!”.

De la meciul din Ghencea au lipsit ultrașii din grupurile „Uniți Sub Tricolor” și „Honor et Patria”, cei care au provocat amenzi usturătoare în precedenții ani din cauza mesajelor rasiste sau xenofobe pe care le-au afișat. Aceștia au anunțat că nu vor mai călca pe stadion cât timp accesul va fi condiționat de vaccinare.

Scene reprobabile în Ghencea » Bătaie între suporterii români și staff-ul Armeniei

FOTO Imagini spectaculoase din meciul România - Armenia 1-0

+17 FOTO

VIDEO Mihai Stoichiță, intervenție la GSP Live după România - Armenia

Citește și alte știri despre naționala României:

CALCULE România e la mâna ei! Cum terminăm grupa pe locul 2 + ce adversari putem avea în play-off-ul pentru CM 2022

Veste-șoc la conferința de presă! Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională: „Nu voi continua!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
rocky5
rocky5  •  12 Octombrie 2021, 17:20
Postat de pistolero10 pe 12 Octombrie 2021, 16:53

mesajul lor e propaganda ieftina pt cei slabi la minte. nici vorba de discriminare, vaccinul e gratis, discriminarea se face in baza altor criterii. asta e un termen aruncat aiurea in presa.

Să crezi tu ca vaccinul e gratis! O sa-l plătim cu toții mulți ani de acum înainte, din banii de scoli, spitale, drumuri, infrastructură, etc!

pistolero10
pistolero10  •  12 Octombrie 2021, 16:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

mesajul lor e propaganda ieftina pt cei slabi la minte. nici vorba de discriminare, vaccinul e gratis, discriminarea se face in baza altor criterii. asta e un termen aruncat aiurea in presa.

pistolero10
pistolero10  •  12 Octombrie 2021, 15:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

fals, minciuna din partea cheliosului becaliot. si-a schimbat numele din cauza procesului unde s-a dovedit ca fcsb nu avea dreptul sa foloseasca numele, sigla, traditia clubului din Ghencea. restul e "vrajeala" ieftina.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează