FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA

Ilie Dumitrescu, nedumerit după ce a văzut formula aleasă de Rădoi: „Pe mine mă surprinde ceva”

Ilie Dumitrescu / Sursă foto: GSP
Ilie Dumitrescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 21:26 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 21:41

Ilie Dumitrescu (52 de ani), fostul mare jucător al echipei naționale, a analizat primul „11” ales de Mirel Rădoi pentru duelul cu Armenia din această seară. „Mister” nu înțelege de ce selecționerul n-a apelat la un „închizător” clasic. 

„Mi se pare o formulă superofensivă. Pe mine mă surprinde că nu folosește un închizător. La un moment dat, s-a tot discutat problema închizătorului la echipa națională. A jucat cu Nedelcu și a obținut 7 puncte din 9. În rest, avem o echipă cu o tehnică superioară Armeniei, cu jucători în formă. 

Să acoperim zonele atunci când se pierde mingea! E important să fim atenți, armenii au câțiva jucători importanți pe contraatac. Dacă nu există reacție din partea juctorilor noștri atunci când se pierde mingea, am putea avea probleme”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Digi Sport Special”.

5 jucători noia trimis Rădoi față de ultimul meci, cel din Germania: Nedelcearu, Bancu, Cicâldău, Keșeru și Mitriță

România - Armenia, echipele de start:

România: Niță - A. Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, N. Bancu - Cicâldău, R. Marin, N. Stanciu - I. Hagi, Keșeru, Mitriță 
Rezerve: A. Vlad, Moldovan - Toșca, Cr. Manea, Mihăilă, An. Ivan, Al. Maxim, Nedelcu, Rus, Cordea, Moruțan, Al. Albu
Selecționer: Mirel Rădoi

Armenia: Yurchenko - Terteryan, Voskanyan, Haroyan, Hovhannisyan - Udo, Grygoryan, Spertsyan - Barseghyan, Mkhitaryan, Bayramyan 
Rezerve: Aivazov, Buchnev - Arakelyan, Zelarayan, Vardanyan, Monroy, Mkoyan, Geloyan, Karapetyan, Muradyan, Adamyan, Margaryan
Selecționer: Joaquin Caparros

Evoluăm acasă, în faţa propriilor suporteri, cred că va fi o atmosferă fierbinte şi întâlnim o echipă din lumea a treia a fotbalului. Nu poate să fie presiune la o asemenea partidă. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să câştigăm toate cele 3 puncte.

- Florin Prunea, fost goalkeeper România

Clasamentul grupei J: România are nevoie de victorie cu Armenia

O victorie a României în această seară, cuplată cu un eșec al nord-macedonenilor pe teren propriu, cu Germania, i-ar urca pe „tricolori” pe locul 2 în grupa J, cu două etape înainte de finalul calificărilor. România mai are de jucat cu Islanda (11 noiembrie, pe teren propriu) și Liechtenstein, 3 zile mai târziu, în deplasare.

VIDEO Mirel Rădoi, brutal de sincer: „Dacă nu îi batem, nu avem ce căuta nici la barajul UEFA Intertoto”

Citește și alte știri despre naționala României: 

Liță Dumitru, emoționat până la lacrimi de noua arenă din Ghencea: „Nici nu mă gândeam să ajung vreodată. Ce norocos trebuie să fii!”

Acum ori niciodată! Echipa de start aleasă de Mirel Rădoi pentru România - Armenia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
laur33
laur33  •  11 Octombrie 2021, 22:35
Postat de robotzel pe 11 Octombrie 2021, 22:29

Prunea specialistul lui peste. Pai Romania tot în lumea a treia este. La baraj nu avem nici măcar o miime de șansă. Cât despre Dumitrescu alt specialist. Până acum se pare că Rădoi a adus naționala cel mai aproape de calificare decât ultimii 3 "selecționeri"

Serios? Vezi ca selecționerul dinaintea lui a dus România la un baraj pe care chiar Rădoi l-a pierdut. Rădoi în cel mai bun caz poate ajunge tot la baraj, dar încă n-a ajuns.

robotzel
robotzel  •  11 Octombrie 2021, 22:29

Prunea specialistul lui peste. Pai Romania tot în lumea a treia este. La baraj nu avem nici măcar o miime de șansă. Cât despre Dumitrescu alt specialist. Până acum se pare că Rădoi a adus naționala cel mai aproape de calificare decât ultimii 3 "selecționeri"

gardenparty
gardenparty  •  11 Octombrie 2021, 22:29

Du-te la culcare Ilie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează