FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Gabi Balint, concluzii dure după un nou meci pierdut de „tricolori”: „Ai noștri nu pot. Ăsta e nivelul!”

Gabi Balint a comentat prestația echipei naționale a României în meciul pierdut cu Austria, scor 0-1 +47   FOTO
Gabi Balint a comentat prestația echipei naționale a României în meciul pierdut cu Austria, scor 0-1

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 08:08 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 09:39

Fostul mare fotbalist Gabi Balint (57 de ani) a comentat prestația echipei naționale a României în meciul pierdut cu Austria, scor 0-1.

Balint, în prezent analist sportiv, nu a avut milă de „tricolori”, despre care spune că pur și simplu „nu pot mai mult”:

„Victoria din Austria a fost o întâmplare. Jucătorii nu și-au revenit după șocul cu Islanda, s-a văzut asta în psihicul lor. Când trebuiau să creeze, să ia inițiativa, au făcut totul pe dos. Și cred că din cauză că nu și-au revenit după înfrângerile cu Islanda și Norvegia. Nu că am avea mare valoare, dar cred că putem mai mult. Părem ca o echipă care nu știe ce să facă cu mingea. 

Totul e pe dos la noi. Driblează când vor să se bage în seamă, să iasă în evidență. Nu ne iese nimic, totul e încâlcit. Uitați-vă la Norvegia, la Islanda, totul e calculat. La noi, nu.

Rădoi e un băiat care citește. Își face update-urile, cum își fac computerele. Știe fotbal, categoric. Învață, se pregătește, probabil că va fi antrenor bun. Dar e greu de transmis, la ce echipă are. Echipa nu înțelege teoretic, îi e greu să facă ce i se cere. Ne dăm seama vreodată la ce nivel suntem? 

Să zicem că vom fi în urna a treia. Să plecăm de acolo, să ne bucurăm când avem o acțiune bună. Să fim mai nepăsători, mai iertători. Noi tot vrem de la echipa asta. Și Rădoi... Citește. Dar nu suntem la playstation, la Football Manager, să transmiți ideile tale calculatorului. Ai noștri nu pot, oricât i-am lăuda. Ăsta e nivelul”, a declarat Balint, potrivit digisport.ro.

Programul României din Liga Națiunilor

  • 15 noiembrie, ora 21:45 // România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 // Irlanda de Nord - România

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Gabi Balint, concluzii dure după un nou meci pierdut de „tricolori”: „Ai noștri nu pot. Ăsta e nivelul!”

VIDEO. Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Alte știri despre România - Austria:

Denis Alibec a găsit punctul slab al naționalei: „N-am fost în stare să facem asta!”

Mirel Rădoi, nervos la conferința de presă: „Vi s-a părut că nu am «sânge în instalație»? Ce să facem? Să uităm fotbalul?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
idarius
idarius  •  15 Octombrie 2020, 17:13

Pai sa incepem sa construim terenuri, scoli de fotbal, academii in fiecare judet, cu sustinerea primariilor si consiliilor judetene. Sa ne asumam urmatoarele necalificări pentru ca ulterior, peste 10-15 ani sa abordam altfel problema, sa avem sanse la un turneu final. Cei care sunt inca activi, jucatorii echipei nationale sa nu se culce pe-o ureche, anii trec, se vor uita in spate cu regret.

robotzel
robotzel  •  15 Octombrie 2020, 16:38
Postat de fibra pe 15 Octombrie 2020, 13:23

Dupa ani buni a observat si Balint care este realitatea,avem jucatori slabi,vedete facute de media noastra.Contractele ar trebui facute in functie de realizari,altfel vor continua sa fie platiti fara merite tratand cu suficienta meseria pompoasa de fotbalist profesionist.

cred ca cel mai bine este sa fie platiti lunar in functie de statisticile intrastat sau cum se numeste site-ul ala care colecteaza informatii. sa nu ii mai aud ca nu stiu cat de buni sunt ei si ce rai sunt patronii. pentru fiecare pasa gresita mai pierzi cateva sute la salariu, pentru fiecare pasa buna primesti banuti, pentru fiecare recuperare la fel, pentru fiecare mingie pierduta pierzi banuti si asa mai departe. pentru fiecare pasa de gol primesti la fel de multi bani cat pentru un gol sa nu ajungi sa te calicesti.

fibra
fibra  •  15 Octombrie 2020, 13:23

Dupa ani buni a observat si Balint care este realitatea,avem jucatori slabi,vedete facute de media noastra.Contractele ar trebui facute in functie de realizari,altfel vor continua sa fie platiti fara merite tratand cu suficienta meseria pompoasa de fotbalist profesionist.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează