FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS

VIDEO+FOTO Liniște la casele de bilete înainte de România - Belarus

Foto: Casă de bilete România-Belarus +4   FOTO
Foto: Casă de bilete România-Belarus

Articol de , - Publicat luni, 27 martie 2023 20:59 / Actualizat luni, 27 martie 2023 21:05

România va evalua cu Belarus în preliminariile Euro 2024 mâine, 28 martie, în cadrul preliminariilor pentru Euro 2024. Tricolorii se așteaptă la un suport important din partea fanilor și la aproape 35.000 de mii de oameni în tribune.

  • România - Belarus are loc pe 28 martie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
Naționala lui Pancu, umilită de Norvegia U20 » Coincidență incredibilă: nordicii ne-au bătut cu același scor la toate grupele de vârstă
Norvegia U20 - România U20 4-0
Naționala lui Pancu, umilită de Norvegia U20 » Coincidență incredibilă: nordicii ne-au bătut cu același scor la toate grupele de vârstă

VIDEO: Lumea nu s-a îngrămădit la casele de bilete

Cu o zi înaintea meciului, suporterii au fost goniți de vremea ploioasă din Capitală și nu s-au îngrămădit la casele de bilete. 

Cu greu, câțiva suporteri și-au făcut apariția pentru a cumpăra bilete de la casa din Bulevardul Basarabia.

Peste 20.000 de bilete vândute duminică

Oficialii Federației Române de Fotbal speră la un sprijin important din partea fanilor „tricolori”, aproximativ 35.000 de susținători. Din informațiile Gazetei, până duminică seară se vânduseră deja 23.000 de tichete.

Cât costă biletele la România - Belarus

La duelul care avea avea loc pe Arena Națională, un bilet la tribune va costa 60 de lei, iar un loc la peluză va costa 40 de lei. Accesul copiilor sub 14 ani va fi gratuit în zona destinată familiilor, la Tribuna 2 Family Zone.

Biletele pentru meciul România – Belarus sunt disponibile și la casieriile Arenei Naționale. Programul caselor de bilete pentru ziua de mâine, 28 martie este de la ora 12:00-21:45.

Prețul biletelor:

  • Peluze: 40 lei
  • Tribuna I și II: 60 lei

Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucătorii pe care nu i-a convocat

„Iubesc talentul la anumiți jucători care nu sunt aici, dar le urăsc mentalitatea. Mesajul meu este următorul: «Dacă la cluburi, anumiți jucători au un anumit statut și cei de la club își permit să alinte un jucător, eu nu am timp să fac asta.

Nu îmi permit luxul ca în 4 zile să alint un jucător pentru că nu mai am timp să-l aduc cu picioarele pe pământ. Așa că la lot vine cine o face cu toată puterea și cu mentalitatea corectă. 

Cine nu vine așa poate să fie talentat, poate să aibă valoare... Riscăm să-l lăsăm afară.

E un mesaj pentru toată lumea, nu doar pentru Ivan. Andrei Ivan are foarte mult talent și are ușile deschise la națională.

Dobre a avut ușa închisă? S-a hazardat când a spus ce a spus, dar faptele au depășit vorbele. S-a impus în Portugalia, e titular meci de meci în prima ligă și marchează. Nu mă interesează... Dar e important ca jucătorii să fie echilibrați și să nu fie egoiști.

Sunt jucători importanți care puteau să fie aici dar nu sunt, nu doar Andrei Ivan. Voi vedea cum gestionez fiecare caz. Ivan trebuie să continue pe drumul bun din ultima perioadă”, a declarat Edi Iordănescu.

Citește și alte știri:

„Tricolorul” băgat în ședință de Edi Iordănescu » Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial dinainte de România - Belarus

Selecționerul Belarusului nu a răspuns la întrebarea primită de la GSP în conferință: „V-am zis de la bun început!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  28 Martie 2023, 19:53

scump

mehigh_ms
mehigh_ms  •  28 Martie 2023, 07:18

la ce preturi au pus la bilete nici nu ma mir .. cica vreme ploioasa..

VanBasten
VanBasten  •  27 Martie 2023, 23:26
Postat de laurkro pe 27 Martie 2023, 22:42

“România va evalua cu Belarus”, nu începeți voi mai bine cu bastonașe și liniuțe, “ziaristilor”? După aceea continuați cu propoziții simple. Pas cu pas, ca deocamdată nu aveți treaba cu scrisul!

Cu scrisul nu, dar la galerii foto cu dezbracate nu-i intrece niciun tabloid.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close