FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA 4-1

NOTE GSP Pușcaș și Bancu, cei mai buni „tricolori” în victoria la scor cu Bosnia + Ce notă a primit Edi Iordănescu

România - Bosnia 4-1/ foto Raed Krishan (GSP) +22   FOTO
România - Bosnia 4-1/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 07:06 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 07:19

România a câștigat cu Bosnia, scor 4-1, în ultima etapă din Liga Națiunilor.

  • România a încheiat pe ultimul loc grupa 3 și a retrogradat în Liga C. În ediția următoare, „tricolorii” le vor avea printre posibilele adversare pe Luxemburg sau Insulele Feroe
  • Pentru prima dată în istoria naționalei, România a încheiat o grupă preliminară pe ultimul loc!

Pe Giulești, în fața rezervelor Bosniei, George Pușcaș și Nicușor Bancu au făcut un meci foarte bun. Cei doi au primit cele mai mare note în caseta GSP, 8. 

Cel mai dur discurs, după retrogradarea din Liga Națiunilor: „Nu mi-a venit să cred când am citit. Vai de mama noastră!”
România - Bosnia 4-1
Cel mai dur discurs, după retrogradarea din Liga Națiunilor: „Nu mi-a venit să cred când am citit. Vai de mama noastră!”

Atacantul a reușit o „dublă”, deși a intrat pe teren în minutul 64, în locul lui Alibec. Bancu, căpitanul Universității Craiova, a început meciul din postura de fundaș stânga și a pasat decisiv la primul gol, cel marcat de Dennis Man.

Apoi a fost urcat mai sus, în banda stângă a atacatului, de unde a contribuit decisiv și la următoarele două reușite. Mai întâi i-a centrat perfect lui Pușcaș, care a avut doar de împins mingea în poarta goală, apoi a șutat, portarul bosniac a respins în lateral, dar mingea a ajuns la Rațiu care a marcat primul său gol pentru România.

Pușcaș și Bancu, cele mai mare note în România - Bosnia 4-1

Pușcaș și Bancu, cei mai buni „tricolori” în victoria la scor cu Bosnia + Ce notă a primit Edi Iordănescu

Dacă cei mai buni „tricolori” au luat nota 8, cei mai slabi au fost notați cu 5. Doi jucători au luat nota 5, Denis Alibec și Andrei Cordea. 

Ionuț Radu, Andrei Rațiu și Dennis Man au fost notați cu 7 pentru prestațiile solide din meciul cu Bosnia. Aceeași notă a primit-o și selecționerul Edi Iordănescu.

Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudinea avută în aceste două meciuri. Am avut meciurile sub control, trebuia să câștigăm și în Finlanda. Le mulțumesc fanilor, care au fost extraordinari. Îmi doresc ca de la anul, când începem campania, să fie alături de noi. Punctul de plecare a fost meciul din Finlanda. S-a văzut o îmbunătățire a jocului, a relațiilor de joc.

- Nicolae Stanciu, căpitan România

Clasamentul final din grupa României

Echipă GolaverajPuncte
1. Bosnia8-811
2. Finlanda8-68
3. Muntenegru6-67
4. România6-87

FOTO. Cele mai tari imagini de la România - Bosnia 4-1

+18 FOTO

Citește și:

Reacția lui Panduru, când credea că nu mai e în direct » A fost deranjat de dialogul cu Stoichiță

Mihai Stoica, revoltat de imaginile din finalul victoriei cu Bosnia: „E înfiorător ce am văzut, Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Cornelwilde
Cornelwilde  •  27 Septembrie 2022, 11:38

Avem o presă de doi lei. Tu dai note și ăia au jucat cu rezervele. Meciul ăsta are istoricul că sub noi nu mai este nimeni. Am avut grupă slabă, nu merită lăudat niciunul.

dandana
dandana  •  27 Septembrie 2022, 11:11

Deci sa aud ca Pușcaș este cel mai bun, deja ma face sa vomit. Bun a fost Bancu care a dat 3 pase decisive în acest meci. Acest jucător care-l îl doreați afară din echipa națională, a cam adus ultimele victori ale României. Ma uitam la comentatori și toți buni erau înafară de Bancu. La greșeală lui Bancu de data trecută au contribuit cu toții. Sa dai pasa la el fiind încolțit de 3-4 oameni arată că nu sunt antrenamente. Ești presat, atunci dai mingea în față. Aseară câțiva jucători au încercat ceva. Bancu a fost la turație maximă, și a tras echipa după el. Dar sa nu uitam ca Bosnia-Herțegovina a jucat la mișto aseară. Trebuie să dăm afară uni jucători precum pușcaș. Aseară al 2-lea gol a fost frumos, dar primul și un om cu probleme fizice da golul din pasa aia. Ce facem ne îmbătăm cu apă rece? Cei ce au dat gol aseară să-l cinstească pe Bancu. Ok! 3chipa a jucat ceva, și ne-a plăcut. Dar Bosnia-Herțegovina a fost în vacanță. Un meci de antrenament. Și cred ca ne-au lăsat din milă

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  27 Septembrie 2022, 10:30

Puscas cea mai mare nota???? Sunt revoltat. Bah voi sunteti intregi la mansarda? Daca la Bancu inteleg si accept, si-a spalat toate pacatele in meciul asta fiind co-autor la 3 goluri parca, cu Puscas nu putem sa ne lasam inselati. Voi nu l-ati vazut ca a facut exact aceeasi aroganta ca in meciul trecut, de data asta a refuzat sa-i paseze lui Stanciu in stânga, complet liber cu portarul? Asta nu invata nimic din greseli... Ce merit a avut el la golurile alea doua? Nici un merit, Stanciu si Bancu au facut prima faza, el a pus latul la amandoua. Daca era Lacatus in teren l-ar fi intrebat : ti-a fost greu, ti-a fost greu? E o nulitate ca jucator de fotbal (ca nu se poate numi fotbalist) si ca om e la fel de egoist, arogant si infatuat, am inteles de la comentatori... Nu inteleg cum pot fi prostiti antrenorii de acest pseudofotbalist care ar trebui sa practice un sport individual, nu unul de echipa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează