FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA

UPDATE România - Bosnia, meci cu grad ridicat de risc! Anunțul făcut de FRF + ce spune Jandarmeria

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2022 11:59 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 14:11

România - Bosnia se va disputa cu casa închisă, iar FRF anunță că meciul va fi unul cu grad ridicat de risc.

  • România înfruntă azi Bosnia, de la 21:45, în ultima rundă din Liga Națiunilor (Divizia B, Grupa a 3-a, etapa #6). Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PrimaTV.

UPDATE 13:00 » Anunțul Jandarmeriei înainte de România - Bosnia

Jandarmeria a făcut o serie de precizări înainte de duelul de pe stadionul Giulești.

„Luni, 26 septembrie 2022, începând cu ora 21:45, pe stadionul Rapid Giulești din Capitală, va avea loc partida de fotbal dintre echipa reprezentativă a României și a Bosniei și Herțegovinei, în cadrul competiției Liga Națiunilor. 

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de securitate, organizatorul, împreună cu forțele de ordine, a luat decizia adoptării unor măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare.

Recomandăm spectatorilor să vină din timp la stadion, pentru a evita aglomerarea în jurul porților de acces în arena sportivă”, a anunțat Jandarmeria.

Ionel Ganea, discurs devastator la adresa lui Edi Iordănescu: „Cel mai slab antrenor pe care l-am avut vreodată. La națională vin toți papagalii”
ROMÂNIA - BOSNIA
Ionel Ganea, discurs devastator la adresa lui Edi Iordănescu: „Cel mai slab antrenor pe care l-am avut vreodată. La națională vin toți papagalii”

FRF a anunțat că azi, la ședința tehnică, s-a stabilit că se vor lua măsuri suplimentare cu privire la accesul pe stadionul Giulești, ca urmare a numărului mare de bilete vândute.

România - Bosnia, meci cu risc ridicat

Federația îi anunță pe fani să vină mai devreme la stadion, accesul lor fiind permis începând cu ora 19:15, cu 2 ore și 30 de minute înainte de startul partidei.

La ședința tehnică din această dimineață s-au pus la punct ultimele detali organizatorice înaintea duelului din această seară. Așa cum am anunțat încă de ieri, nu mai sunt bilete disponibile pentru această partidă, una pe care România o va disputa în echipamentul de acasă, tricou galben, șort alb, jambiere galbene. 

Tot la întâlnirea din această dimineață s-a decis că meciul este unul cu risc ridicat, motiv pentru care vor fi luate măsuri suplimentare în ceea ce privește accesul în incinta stadionului. Așadar, suporterii sunt rugați să se prezinte mai devreme, accesul acestora fiind permis începând cu ora 19:15

- comunicat FRF

De ce e România - Bosnia considerat „un meci cu grad ridicat de risc”

În 2011, la meciul România - Bosnia 3-0, jucat tot în Giulești, fanii Bosniei au aruncat cu scaune în teren, iar la intonarea imnului „Deșteaptă-te române” s-au întors cu spatele către teren. Tot în preliminariile Euro 2012, la meciul de la Zenica, bosniacii au strigat „țiganii, țiganii”.

Sold-out pe Giulești la România - Bosnia

Suporterii români au epuizat în totalitate biletele puse în vânzare pentru confruntarea România - Bosnia din Liga Națiunilor. Va fi cel de-al treilea meci consecutiv jucat de „tricolori” în Giulești, după cele cu Finlanda (1-0) și Muntenegru (0-3). 

„Toate biletele scoase la vânzare pentru partida cu Bosnia și Herțegovina de luni, de pe stadionul Giulești, au fost vândute online. Jucăm cu casa închisă ultima partidă din UEFA Nations League 2022-23! Mulțumim tuturor suporterilor! Luptăm împreună!”, a fost comunicatul Federației.

România - Bosnia » Echipele probabile

România: I. Radu - Cr. Manea, Ad. Rus, Burcă, Camora - R. Marin, T. Băluță, Stanciu - Cordea, Alibec, Fl. Tănase
Rezerve: H. Moldovan, Târnovanu, Rațiu, Mitrea, Olaru, Boloca, Sorescu, Cicâldău, Man, Fl.Coman , D. Drăguș, G. Pușcaș 
Absent: M. Marin (suspendat) 
Selecționer: Edi Iordănescu

Bosnia: Sehic - Susic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kolasinac - Cimirot, Bseic - Stevanovic, Hadziahmetovic, Demirovic - Dzeko
Rezerve: Piric, Vasilj, Dedic, Milicevic, Serbecic, Gojak, Duljevic, Danilovic, Hotic, Prevljak, K. Kodro 
Absent: Pjanic 
Selecționer: Ivailov Petev

VIDEO. Toate detaliile înainte de România - Bosnia

Citește și: 

Ciprian Marica, despre pericolul care paște naționala în cazul în care Edi Iordănescu va fi schimbat: „Alta e problema la echipa națională” + Atac la selecționerii de la tineret

Ce a remarcat un fost mare fotbalist român la echipa națională: „Nu avem un lider. Jucătorii nu își asumă responsabilitatea. Pasează doar în spate, cer mingea la picior, nu în profunzime”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
Dobermannul
Dobermannul  •  26 Septembrie 2022, 15:49
Postat de valentindragobete pe 26 Septembrie 2022, 14:33

N-ai înțeles că Bosnia o să joace cu Rusia un amical iar românii, care știu că Ucraina ocupă vreo 10-12 mii de km pătrați din teritoriul României, se vor bucura si vor fi, evident, total dar total împotriva Bosniei și uite așa devin foarte periculoși !

Romanii periculosi? Ma faci sa rad. Romanii nu sunt ucrainieni.

valentindragobete
valentindragobete  •  26 Septembrie 2022, 14:33
Postat de Dobermannul pe 26 Septembrie 2022, 12:25

Risc sa ce?

N-ai înțeles că Bosnia o să joace cu Rusia un amical iar românii, care știu că Ucraina ocupă vreo 10-12 mii de km pătrați din teritoriul României, se vor bucura si vor fi, evident, total dar total împotriva Bosniei și uite așa devin foarte periculoși !

Dobermannul
Dobermannul  •  26 Septembrie 2022, 12:39

I. Radu - Cr. Manea, Ad. Rus, Burcă, Camora - R. Marin, T. Băluță, Stanciu - Cordea, Alibec, Fl. Tănase ... Amuzant ghiveci. Vor colabora astia intre ei de ... mama mama. Luni de zile de cearta ca sa nu o numesc asa cum este pe teren, in vestiare si in media si apoi ii pui la un loc sa faca o echipa omogena.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează