FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA 4-1

George Pușcaș a reușit o „dublă” cu Bosnia și le răspunde contestatarilor: „Luați ce e bun. Faptul că am retrogradat este singurul lucru negativ”

George Pușcaș
Foto: Raed Krishan
George Pușcaș Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 00:15 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 00:51

România a obținut o victorie de orgoliu în fața Bosniei, scor 4-1, dar a încheiat pe ultimul loc grupa și a retrogradat un nivel în Liga Națiunilor. George Pușcaș (26 de ani), atacantul „tricolorilor”, a ținut să le răspundă contestatarilor.

Marcator a unei „duble” în meciul cu Bosnia, George Pușcaș a ținut să le răspunsă celor care îl critică tot mai des. Atacantul a fost ținta analiștilor după meciul cu Finlanda (1-1), când nu i-a pasat lui Cordea la o fază la care mijlocașul celor de la FCSB rămânea singur cu portarul.

Mihai Stoica, revoltat de imaginile din finalul victoriei cu Bosnia: „E înfiorător ce am văzut, Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni!”
România - Bosnia 4-1
Mihai Stoica, revoltat de imaginile din finalul victoriei cu Bosnia: „E înfiorător ce am văzut, Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni!”

„A fost o seară plăcută, pentru rezultat și pentru prestația echipei. Ar trebui să luăm tot ce a fost bun. Faptul că am retrogradat este singurul lucru negativ. Este greu când închei grupa cu o victorie și retrogradezi. Nu e plăcut. Trebuie să luăm tot ce a fost bun în meciurile anterioare, să avem grupul pe care l-am format și să continuăm. 

Criticile nu mă afectează. Nu sunt o persoană care să citească presa. Sunt imun la asta. Îmi plac criticile constructive. Ei sunt în fața televizorului, eu sunt pe teren și trebuie să fac tot ce pot. Cu siguranță puteam lua altă decizie, dar așa am decis în acel moment. 

Nu am ce să îmi reproșez, doar să încerc să fac mai bine. Aceste două jocuri ar trebui să fie un punct de plecare, să aducem prospețime și să ne îndreptăm către cât mai multe victorii”, a declarat George Pușcaș potrivit digisport.

+18 FOTO

O victorie bună pentru moral, dar din păcate, retrogradăm. Cred că putem pleca încrezători pe viitor și putem construi o națională mai bună. Nu știu ce nu a fost bine, ce nu a mers și de ce nu a mers. 

Ne pare rău că am retrogradat, ne doream mai mult, dar trebuie să rămânem concentrați, să dăm totul pentru acest tricou și să bucurăm oamenii care ne susțin

- Dennis Man, România

Clasamentul final din grupa României

Echipă GolaverajPuncte
1. Bosnia8-811
2. Finlanda8-68
3. Muntenegru6-67
4. România6-87

VIDEO Andrei Burcă, după România - Bosnia 4-1 : „Ne bucurăm pentru victorie, dar rămânem cu un gust amar”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Imaginile care n-au fost arătate la TV: bosniacii și românii din gruparea „Uniți sub Tricolor” s-au încăierat în Giulești!
România - Bosnia
Imaginile care n-au fost arătate la TV: bosniacii și românii din gruparea „Uniți sub Tricolor” s-au încăierat în Giulești!
Gică Hagi a scanat marea problemă a echipei naționale: „E un singur lucru care trebuie lucrat. Cine nu rezistă să stea acasă!”
ROMÂNIA - BOSNIA
Gică Hagi a scanat marea problemă a echipei naționale: „E un singur lucru care trebuie lucrat. Cine nu rezistă să stea acasă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
alex0220
alex0220  •  27 Septembrie 2022, 13:47

deci...in afara ca suntem cei mai slabi, e bine :))

laur_gr
laur_gr  •  27 Septembrie 2022, 10:19

Din cauza lui am retrogradat, ca nu a pasat la omul liber in Finlanda. Si aseara trebuia sa paseze in cateva randuri dar a preferat sa continue cu fundasul in spinare. Nu este jucator de echipa, este individualist. Sa se duca la simplu, nu la jocuri de echipa.

scorpio2808
scorpio2808  •  27 Septembrie 2022, 09:26

Riddle me this, riddle me that: e inalt da nu da cu capul, e gras si nu poate alerga, e egoist si nu da pas chiar cand ar lasa coechipierul singur cu portarul, se crede Zlatan dupa doua goluri cu poarta goala si 10 ani de cand n-a mai marcat pe la toate echipele care au incercat disparate sa scape de el, striga “primu la careu” de cand incepe meciul chiar daca rateaza constant, e ultima alegere la mocheta, intre el si grasu care vine la fotbal sa scape de nevasta de acasa.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează