FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA

FOTO Le-au dejucat planul » Ce au găsit jandarmii înainte de România - Elveția

Articol de , , - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 22:11 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 23:12

Înainte de startul partidei România - Elveția, din preliminariile EURO 2024, forțele de ordine au confiscat mai multe materiale pirotehnice.

La câteva minute după startul partidei de pe Arena Națională, Jandarmeria Capitalei a emis un comunicat prin care anunța că au fost confiscate 81 de materiale pirotehnice, ascunse la Tribuna a II-a.

Le-au dejucat planul » Ce au găsit jandarmii înainte de România - Elveția

Materiale pirotehnice confiscate înainte de România - Elveția

„Premergător începerii meciului de fotbal dintre reprezentativele România și Elveției s-au desfășurat activități de verificare a arenei sportive, unde urmează a se disputa evenimentul.

Aceste demersuri au avut drept scop identificarea unor eventuale materiale interzise, având la bază și modul de manifestare a suporterilor pe timpul meciurilor anterioare.

În urma verificărilor efectuate, au fost depistate 81 de materiale pirotehnice, ascunse în diferite zone ale Tribunei II, cu scopul de a fi folosite în timpul meciului.

În acest sens, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar materialele pirotehnice în cauză au fost ridicate în vederea confiscării și predării către organele abilitate să continue cercetările, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995, privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare.

Reamintim faptul că, din rațiuni de siguranță publică, Jandarmeria Capitalei va executa controale preventive asupra persoanelor și autovehiculelor, cu scopul de a evita introducerea în arena sportivă a materialelor interzise de cadrul normativ actual.

În final, subliniem faptul că deținerea sau folosirea de materiale pirotehnice interzise constituie infracțiune și se pedepsește în conformitate cu prevederile actului normativ mai sus menționat”, a anunțat Jandarmeria.

Le-au dejucat planul » Ce au găsit jandarmii înainte de România - Elveția

Citește și: 

„Piele de găină” pe Arena Națională » Andra și 50.000 de fani au cântat imnul înainte de România - Elveția
România - Elveția
„Piele de găină” pe Arena Națională » Andra și 50.000 de fani au cântat imnul înainte de România - Elveția
Apariție inedite pe Arena Națională: 1.500 de fermieri la România - Elveția
ROMÂNIA - ELVEȚIA
Apariție inedite pe Arena Națională: 1.500 de fermieri la România - Elveția

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cirus11
cirus11  •  21 Noiembrie 2023, 22:45

Astia ar trebui sa ajunga la inchisoare, nu amendati. Si evident interzisi definitiv pe stadioane.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează