FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA 1-0

VIDEO 3 reacții la cald după România - Elveția » Gabi Tamaș mesaj dur: „Să susținem de la început, nu să dăm în cap cum suntem obișnuiți”

Articol de , , , , - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 01:01 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 01:56

România a învins Elveția, 1-0, și a terminat pe primul loc grupa de calificare la EURO 2024. La final, jucătorii lui Edi Iordănescu au fost lăudați de numele importante prezente la meci.

  • S-au calificat la Campionatul European din 2024: Germania, Belgia, Franța, Portugalia, Scoția, Spania, Turcia, Austria, Anglia, Ungaria, Slovacia, Albania, Danemarca, Olanda, România, Elveția, Serbia, Cehia, Slovenia, Italia și Croația. Ultimele 3 locuri vor fi stabilite prin barajele din Liga Națiunilor;
  • Tragerea la sorți a grupelor Euro va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, de la ora 19:00;
  • Turneul final din Germania se va desfășura între 14 iunie și 14 iulie.

Imediat după finalul meciului, Gabi Tamaș și Ionuț Lupescu, foști internaționali, dar și premierul Marcel Ciolacu au lăudat prestația elevilor lui Edi Iordănescu. 

Nicolae Stanciu, copleșit de emoții: „Pentru mine înseamnă totul să reprezint România” + Promisiunea căpitanului: „Vrem să facem un Euro de neuitat”
România - Elveția 1-0
Nicolae Stanciu, copleșit de emoții: „Pentru mine înseamnă totul să reprezint România” + Promisiunea căpitanului: „Vrem să facem un Euro de neuitat”

VIDEO Ionuț Lupescu: „E meritat totul, s-a muncit foarte mult” 

„A fost frumos și mă bucur pentru băieți. A fost greu, dar iată că au câștigat și s-au menținut pe primul loc. România și-a menținut stilul de joc, a jucat la puncte și s-a creat un grup. Acestă calificare e meritată. S-a muncit foarte mult. La EURO va fi un alt nivel și trebuie să ne îmbunătățim jocul”, a declarat Ionuț Lupescu. 

VIDEO Gabi Tamaș: „La EURO sper să ieșim din grupă” 

Gabi Tamaș, fost fundaș, le cere fanilor să nu-i mai critice pe „tricolori”. 

„Bravo jucătorilor și Federației. Mă bucur. Acum sper să avem o grupă cât mai ușoară, pentru că asta va ajuta fotbalul românesc. Ați văzut cum am jucat azi, dezinvolt. Toți am crezut în România, am crezut că vom termina pe locul 1 sau 2. 

La EURO sper să ieșim din grupă. Ar ajuta foarte mult. Sfatul meu e să joace ca până acum. Sperăm ca și la EURO să ne facă fericiți. La noi au existat multe critici, de la început până la sfârșit. Ce ați văzut azi, un stadion plin, ar trebui să fie de la început până la sfârșit, nu doar la bine. Cred că și jucătorii s-au săturat de atâția critici. Că și eu mă săturam când eram. 

Dacă tot suntem naționaliști, hai să-i ajutăm de la început. Dar suntem obișnuiți să dăm în cap, mereu am dat”, a spus și Gabi Tamaș. 

VIDEO Marcel Ciolacu după România - Elveția, 1-0: „Rațiu a ținut frontul” 

Premierul Marcel Ciolacu l-a remarcat pe fundașul dreapta Andrei Rațiu (25 de ani). 

„Rațiu a jucat... Cred că a ținut frontul, cum se spune. Felicitări! Hai, România! E un nou început. Hai, România!”, a spus Marcel Ciolacu. 

Citește și:

Notele GSP după România - Elveția 1-0 » „E imperial!” Ei sunt fotbaliștii care au strălucit în fața a 50.224 de fani, într-un meci de poveste
ROMÂNIA - ELVEȚIA
Notele GSP după România - Elveția 1-0 » „E imperial!” Ei sunt fotbaliștii care au strălucit în fața a 50.224 de fani, într-un meci de poveste
„Piele de găină” pe Arena Națională » Andra și 50.000 de fani au cântat imnul înainte de România - Elveția
România - Elveția
„Piele de găină” pe Arena Națională » Andra și 50.000 de fani au cântat imnul înainte de România - Elveția

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
eunescu09
eunescu09  •  22 Noiembrie 2023, 08:11

Tamas ne spune ca este o crima de lessmajestate sa vedem și sa spunem ce vedem căci noi suntem simple obiecte care aplaudă, la comanda. Ciudata logica la acest băiat abia ieșit din cârciumă! Dacă vreți sa ajutați națională faceți un reportaj cu toate ratările la poarta noastră și va veți îngrozi. Dar numai asa putem sa ne corectam greșelile. Ilie Dumitrescu s-a uitat la meciurile Barcelonei și cineva l-a mințit ca este vorba despre România, Gica Popescu s-a simțit copleșit de atâția aplaudaci de după război, poate și de ordinele lui Gica Hagi, tatăl de copil, și și-a băgat coada între picioare, nu a mai analizat nimic. Felicitări lui Viorel Moldovan care și-a păstrat realismul și coloana vertebrala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează