FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE

ROMÂNIA - FEROE // Faza zilei la conferința naționalei » Ciprian Deac, confirmat titular în direct de Cosmin Contra

FOTO: Cristi Preda +13   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 18:20

Selecționerul Cosmin Contra și mijlocașul Ciprian Deac, 33 de ani, au oferit faza zilei la conferința de presă premergătoare partidei cu Insulele Feroe.

  • România și Feroe se vor întâlni luni, de la ora 21:45, la Cluj, în direct pe Protv și liveTEXT pe GSP.RO.

Unul dintre reporteri prezenți l-a întrebat pe Deac dacă va fi titular în partida cu Feroe. Jucătorul s-a uitat spre Contra, după care a răspuns evaziv: „Știți voi ceva mai mult ca mine?!”.

Contra a preluat cuvântul și a răspuns ferm: „Da, Ciprian va fi titular mâine”.

Deac, vizibil bucuros de veste, a mărturisit: „Mă simt bine la echipa națională. Sunt mândru că reprezint aceste culori. Mâine ne trebuie o victorie obligatorie. Trebuie să tratăm meciul foarte serios. Mi-ar plăcea să fie un stadion plin, mai ales că joacă naționala la Cluj și asta nu se întâmplă în fiecare zi”.

Cum ar putea arăta naționala României cu Feroe:

  • Formula în sistem 4-2-3-1: Tătărușanu - Benzar, Săpunaru, Moți, Bancu - Stanciu, R. Marin - Deac, I. Hagi, Keșeru - G. Pușcaș
  • Formula în sistem 4-4-2: Tătărușanu - Benzar, Săpunaru, Moți, Bancu - Deac, R. Marin, Stanciu, I. Hagi - G. Pușcaș, Keșeru 

Citește și:

ROMÂNIA - INSULELE FEROE // Cosmin Contra răspunde criticilor după eșecul cu Suedia: „M-au deranjat foștii jucători, selecționeri! Faceți analizele cum vreți, dar deocamdată eu sunt antrenorul”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  25 Martie 2019, 19:28

Aici a incurcat borcanele Cholo Contra!E clar ca Deac trebuia sa fie titular cu Suedia-sa il care in spate pe Manea-iar Mitrita si Ianis, cu Feroe!Si n-am inteles de ce nu l-a vazut pe Pascanu!Ma tem ca maine cu Feroe- ca sa le inchida gura la toti- va juca de la inceput si cu Man si cu cati fcsb-isti mai are prin lot!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează