NATIONALA    •   ROMÂNIA - FINLANDA 2-0

ROMÂNIA - FINLANDA 2-0 // Contra, entuziasmat după victoria cu Finlanda: "Putem să câștigăm Liga Națiunilor" » Ce a remarcat la jucători

FOTO: Cristi Preda

FOTO: Cristi Preda

Marti, 05 Iunie

Cosmin Contra, selecționerul României, s-a declarat mulțumit de jocul "tricolorilor" cu Finlanda (2-0) și a vorbit despre meciurile din Liga Națiunilor, cu Muntenegru și Serbia, din septembrie."A fost o seară frumoasă. După meciul cu Chile am zis că nu am fost mulțumit de joc. Dar a fost important acel rezultat pentru că le-a dat încredere jucătorilor.
Azi am făcut un meci complet, atât pe faza ofensivă, cât și pe faza defensivă. Mă bucur de atitudinea jucătorilor. Nu e ușor să joci într-o perioadă în care alții sunt în vacanță. Acești jucători au venit la națională azi, într-o zi specială. Îi dedicăm victoria lui Lobonț.

Am ales Finlanda pentru că are jucători puternici, cu gabarit, ca Muntenegru și Serbia. Am vrut o echipă națională puternică, agresivă. Astăzi am văzut și cum ne descurcăm la fazele fixe.

Acum nu ne îmbătăm cu apă rece. Suntem pe un drum bun, pe un trend ascendent. Mă bucur că avem motivație, atitudine și dăruire. Jocul, atitudinea și rezultatele ne dau speranțe că ne putem bate de la egal la egal cu oricine. Putem chiar să câștigăm grupa din Liga Națiunilor", a declarat Cosmin Contra la Pro X.

Comentarii (10 ) Adaugă comentariu

Oprisan Niculae  •  06 Iunie 2018, 10:44

Cosmine tata , In amicale si adversarii vin cu rezerve si cu jucatori pe care vor sa-i testeze.Deasemenea unii dintre adversari joaca cu gandul la neveste.In meciurile oficiale este altceva.Cred ca te-ai hazardat spunand ca poti castiga grupa.Asa sa fie dar am dubii.

tonyys  •  06 Iunie 2018, 09:02

gurita se tot pregateste de vreo 20 de ani de sampions league si el viseaza cai verzi pe pereti.

valiza.epo  •  06 Iunie 2018, 07:38

Daca acea competitie este una amicala si advresarii vin tot cu rezervele, da, putem sa o castigam!

Vezi toate comentariile (10)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase