NATIONALA    •   ROMÂNIA - FINLANDA 2-0

ROMÂNIA - FINLANDA 2-0 // Cum a văzut Mourinho din tribună victoria "tricolorilor" cu Finlanda » Românul despre care spune: "E istoria mea"

FOTO: Cristi Preda

FOTO: Cristi Preda

Marti, 05 Iunie

Jose Mourinho, 55 de ani, a fost prezent la Ploiești la meciul România - Finlanda 2-0, iar la final a vorbit despre Cristi Chivu, alături de care a câștigat UEFA Champions League în 2010, cu Inter. "A fost un meci amical. Partidele acestea sunt mereu lipsite de intensitate. Nu am venit aici pentru niciun jucător, sunt în timpul liber. Când am liber îmi place să văd meciuri internaționale. Nu știu, nu am idee dacă România se poate califica la Campionatul European.

Cristian Chivu e istoria mea. A fost alături de mine în cel mai bun sezon din cariera mea. Toți băieții care au fost la Inter în acel sezon sunt în inima mea.

Când eram la Porto am lucrat cu Ioan Timofte, la începuturile carierei. După aceea a venit rândul lui Cristi Chivu. Nu știu când voi mai lucra cu un român", a declarat Jose Mourinho la TV Digi Sport.

Comentarii (10 ) Adaugă comentariu

paul801  •  06 Iunie 2018, 09:16

a venit dupa Alibec ...pleaca pe 20 milioane £

George Adrian Popescu  •  06 Iunie 2018, 05:52

Ieri a jucat echipa nationala a Romaniei iar GSP ne vorbeste dspre... Jose Mourinho, Analiza tactica a meciului? Ce e aia? Prestatia jucatorilor? Cum sa o descifrezi? Idei despre viitor? Sa il asteptam pe Becali sa ne spuna ceva. In concluzie, o lipsa de profesionalism cumplita!

Metzler Walter  •  06 Iunie 2018, 05:35

baieti au jucat bine,in atac se vede o crestere la finalizare ,cu cei doi de la craiova

Vezi toate comentariile (10)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase