NATIONALA    •   ROMÂNIA - FINLANDA 2-0

ROMÂNIA - FINLANDA // Mitriță, unul dintre remarcații serii cu Finlanda, a fost întrebat despre o plecare de la Craiova

FOTO: Cristi Preda

FOTO: Cristi Preda

Articol de — Eduard Apostol Marti, 05 Iunie

România a trecut de Finlanda, scor 2-0, iar Alexandru Mitriță, Ciprian Tătărușanu și Cristi Săpunaru au vorbit despre joc și planurile lor. "O să plecăm în vacanță fericiți. A fost un test bun pentru Liga Națiunilor. Suntem foarte bucuroși că nu am pierdut, că am avut o evoluție solidă.

Echipa națională arată foarte bine. Trebuie să petrecem mai mult timp împreună. Ne trebuie mai multă omogenitate, apoi vom fi foarte greu de bătut. Lobonț ne-a ajutat întotdeauna. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut. Îl văd un antrenor exigent. Suporterii au fost minunați.

Cred că voi rămâne la Craiova. Mai degrabă îmi doresc să plece Băluță. E de foarte mult timp aici și trebuie să facă și el pasul în afară", a declarat Mitriță la finalul partidei. 

Cristi Săpunaru se gândește la retragere

"Meciurile astea ne-au dat încredere, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Sperăm ca ușor-ușor să demonstrăm că suntem o generație bună.

Lobonț a fost unul dintre cei mai buni portari din istoria naționalei. Am avut și eu puține emoții când am văzut tot ce s-a întâmplat. Am și eu o vârstă. 

Mai am un an de contract în Turcia, pe care sper să îl duc la final", a declarat Săpunaru la TV Telekom Sport. 

"Mă bucur că am câștigat și i-am putut dedica lui Lobonț victoria. A fost atât de mulți ani la națională. Este prima dată când un coleg se retrage și sunt prezent. A fost emoționant"Ciprian Tătărușanu

Vezi și: Video, foto și cronica meciului România - Finlanda, 2-0!

Florin Prunea, reverență la retragerea lui Lobonț » 3 "tricolori" remarcați cu Finlanda

VIDEO Bogdan Lobonț, după ultimul lui meci: "Mamă, mamă!" » Trăirile dinaintea jocului și următoarea mutare: "Nu sunt un om secretos"

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

prazburg1948  •  06 Iunie 2018, 20:51

Postat de balauru48 pe 06 Iunie 2018, 08:41

Nicio oferta de la "piperean" pentru Mitrita? Hai gsp, hai ziaru' lu' peste, inventati ceva!

Stai linistit, oferta va veni inaintea meciului direct.

balauru48  •  06 Iunie 2018, 08:41

Nicio oferta de la "piperean" pentru Mitrita? Hai gsp, hai ziaru' lu' peste, inventati ceva!

George Adrian Popescu  •  06 Iunie 2018, 05:46

Analiza de ziarist roman: prost si in afara oricarei priceperi! Va asteptati sa vedeti o analiza a meciului, sa se disece prestatia fiecarui jucator, sa se incerce sa se descifreze tactica antrenoruui si sa se creioneze o strategie viitoare? Asteptati asa ceva de la "ziaristii" romani? Uitati-va la "articolele" lor, nici-o idee, nici-un gand. Ce au inteles ei din prestatia lui Mitrita? Daca pleaca, sau nu, de la Craiova. Atat. Au uitat sa intrebe daca nu merge cumva la Becali, pentru ca oricum orizontul lor nu merge mai departe. Ah, "locomotiva CFR"!.... Domnilor ziaristi, aveti mare grija ca viata sa nu va puna fata in fata cu un elev de clasa a XII caci va va desfinta. Aveti mare grija!

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase