FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

ROMÂNIA // Florin Prunea, critici dure după dubla cu Spania și Malta: „Dacă am ajuns să stăm în portar, e rău!” » Ce altă problemă a găsit

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 22:45

Florin Prunea, fostul portar al Generației de Aur, a criticat dur prestația României din meciul cu Malta, 1-0, din preliminariile EURO 2020. 

„A fost una dintre cele mai slabe partide făcute de națională în ultimii ani. Am jucat cu un adversar slab cotat, iar cel mai bun jucător al nostru a fost Tătărușanu. Dacă România a ajuns să stea în portar, e de rău!

Tătărușanu e printre primii portari din Europa. E greu de scos din poartă acum. Îmi place și Pușcaș, avem în sfârșit un atacant bun. Alt jucător care să-mi placă după meciurile cu Spania și Malta nu găsesc.

Aș fi așteptat mai mult de la Vlad Chiricheș. Aș fi vrut să vorbească mai mult, să motiveze jucătorii mai mult. Trebuie să tragă jucătorii după el. Am observat că nu sunt lideri la echipa națională. Eu și alți jucători am crescut pe lângă niște mentori, pe lângî jucători cu experiență”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.  

CLASAMENTUL GRUPEI F

 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  •  octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

CITEȘTE ȘI:

Ilie Dumitrescu, necruțător cu selecționerul Cosmin Contra: „Nu accept scuza asta! Trag un semnal de alarmă. Așa nu câștigăm următoarele meciuri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
vladutz13
vladutz13  •  10 Septembrie 2019, 10:41
Postat de Vlad Valentin Stefan pe 10 Septembrie 2019, 08:38

Ce bine era daca ,,stateam,, in portar in 94'!!!!!.Daca eram in locul lui evitam sa vb de nationala!!!!Trezeste amintiri urate!!!!!

Mda, cum ar fi fost ca generatia aia sa aiba un Tatarusanu in poarta...

vladutz13
vladutz13  •  10 Septembrie 2019, 10:40

Ce sa faca Chiriches? Sa plece de nebun in atac sa-i invete pe aia ce sa faca?? De fapt la cat de tehnic este poate chiar ar fi reusit :))) dar oricum afirmatia e ridicola

137681547494161
AlexȘi Marinela  •  10 Septembrie 2019, 09:41

Da ce mă, e România o echipa mare să nu se apere. doar nu suntem de nivelul Spaniei sau al Suediei. Am căstigat vreun C.M, sau european. Ce om prost, atât se poate. Sunt român, mă mândresc. dar cand aud de fotbalul românesc mie scarba. Unde avem echipele de traditie de club? in ce sitoatie sunt? Steaua, Dinamo, Rapid. CFR Cluj ce e sus, restul sunt la pământ, avem Clinceni si CS Ovidiu(viitorul) Uita-ti-ță in campionatele din vest, sunt aceleasi echipe de 30,40 de ani. Ex Spania unde sunt eu. Real si Barca, Anglia, Liverpool, Man United. etc. Ce mai vb atat. România nu a jucat niciodata semifinale de C.M sau european.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează