FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA 4-1

VIDEO EXCLUSIV Propunere pentru banca României la GSP LIVE: „De ce FRF nu e capabilă să facă asta? E o mare prostie să gândească așa”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 10:20 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 10:59

Invitat la GSP LIVE, jurnalistul Remus Răureanu susține că FRF ar trebui să mizeze pe un selecționer străin.

  • România a încheiat pe ultimul loc grupa 3 și a retrogradat în Liga C. În ediția următoare, „tricolorii” le vor avea printre posibilele adversare pe Luxemburg sau Insulele Feroe
  • Pentru prima dată în istoria naționalei, România a încheiat o grupă preliminară pe ultimul loc!

Jurnalistul Gazetei Sporturilor consideră că Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu ar trebui să se îndrepte către un selecționer străin, în ciuda eșecul cu Christoph Daum.

„Ar fi o nebunie totală să facem asta! Nu vreau să mai văd acel circ” » Reacție categorică despre viitorul lui Iordănescu
ROMÂNIA - BOSNIA 4-1
„Ar fi o nebunie totală să facem asta! Nu vreau să mai văd acel circ” » Reacție categorică despre viitorul lui Iordănescu

VIDEO Remus Răureanu: „De ce Federația nu e capabilă să găsească un selecționer străin foarte bun?”

„De ce Federația nu e capabilă să găsească un selecționer străin foarte bun? Dacă Daum a fost slab, nu înseamnă că trebuie să compromiți ideea de selecționer străin. Daum a fost o alegere greșită. Asta nu înseamnă că un selecționer străin nu se potrivește în România, că aici e un mediu extraterestru, în care nu te poți adapta. 

E o mare prostie! Uite cazul Ungariei. Marco Rossi, ca antrenor, avea o cotă egală cu zero în Italia. Au mai fost cazuri.

Sunt și antrenori străini care în România s-au comportat foarte bine. De ce Federația nu e în stare să găsească unul? Hai să găsim noi un Graham Potter (n.r. - noul antrenor al lui Chelsea). Să inventeze Stoichiță unul. 

Să spunem «Hai să negociem cu Hagi» putem face și noi. E simplu. Dacă ești manager bun în FRF, inventează ceva!”, a spus Remus Răureanu la GSP LIVE.

Clasamentul final din grupa României

Echipă GolaverajPuncte
1. Bosnia8-811
2. Finlanda8-68
3. Muntenegru6-67
4. România6-87

Citește și: 

Dragomir, ironic după retrogradarea României în Liga C: „Operație reușită, pacientul e mort”

Mihai Stoica, revoltat de imaginile din finalul victoriei cu Bosnia: „E înfiorător ce am văzut, Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
lulu
lulu  •  27 Septembrie 2022, 11:22
Postat de emil1986 pe 27 Septembrie 2022, 10:54

Un selectioner strain foarte, foarte bun costa foarte, foarte mult. Il platiti dumneavoastra, domnule Raureanu? Daum n-a fost un selectioner rau, chiar avea un CV ok - campion in Bundesliga si dublu campion in Turcia, iar la noi n-a reusit. De ce? Materie prima de prosta calitate.

Rossi nu era considerat un antrenor ff.bun când a preluat Ungaria;Daum,când a venit la națională ,era deja un antrenor expirat, nu mai antrenase de vreo 2 ani și mai avea în cârcă și un scandal de dopaj.Oricum și el a avut rezultate mai bune decât Edi.La ce salarii și prime își împart federalii,te asigur ca pot asigura un salariu decent unui antrenor cu performante ,străin.Personal m-am saturat de experimente cu antrenori tineri romani care nu au avut nicio performanță,dar au fost fotbaliști buni(vezi Hagi în 2001,Contra ,Radoi) sau puiuții taticilor(Lucescu jr.,Edi)Măcar Lucescu jr.a avut performante ulterior,restul te asigur ca vor ajunge colegi cu Dumitrescu și Panduru,alți antrenori de valoare.

mattteo
mattteo  •  27 Septembrie 2022, 11:00

Bai Raureanu....mai ai tupeul sa vorbesti cand ai facut propaganda pro-Edi Iordanescu si anti-Boloni de fiecare data cand erai intrebat in emisiuni acum 6 luni???? Asuma-ti!! E si retrogradarea presei!

emil1986
emil1986  •  27 Septembrie 2022, 10:54

Un selectioner strain foarte, foarte bun costa foarte, foarte mult. Il platiti dumneavoastra, domnule Raureanu? Daum n-a fost un selectioner rau, chiar avea un CV ok - campion in Bundesliga si dublu campion in Turcia, iar la noi n-a reusit. De ce? Materie prima de prosta calitate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează