FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pușcaș nu e iertat pentru eliminarea contra Armeniei: „Du-te, mă băiatule! Stai în altă parte!”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 12:51 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 12:59

Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova, l-a criticat dur pe George Pușcaș, după eliminarea din meciul Armenia – România 2-3.

Oficialul oltenilor s-a declarat nemulțumit de modul în care atacantul a jucat până în minutul 75, când a fost eliminat, și s-a luat de Pușcaș pentru gestul făcut.

„Pușcaș e un jucător care nu jucase nimic până atunci! Aș fi vrut ca atitudinea aia a lui și excesul de zel care, deși avea un galben, să le fi avut în fața porții.

Ești la echipa națională, iar aici trebuie să conjugi toate verbele, precum a vrea sau a putea! Dacă nu, du-te, mă băiatule! Stai în altă parte!”, a spus Sorin Cârțu la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

VIDEO Răchită merge pe mâna lui Rădoi în continuare: „Haideți să-i dăm credit!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Adrian Porumboiu, atac devastator la adresa FRF: „Sunt la fel ca politicienii, impostori! De acolo pleacă toată buba”

Un fost internațional critică decizia lui Rădoi: „Pentru el nu e bine că a rămas!”

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Comentarii (6)
jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  04 Aprilie 2021, 14:54

Puscas e un rebut, nici nu mai conteaza cine ce zice despre el. A ingropat nationala la doua calificari deja. Decat sa-i dai lui mingea mai bine o dai direct adversarului. Nu inteleg de ce l-a luat Contra la nationala. Radoi sigur a avut interese, altfel nu il lua nici la U21. Zero barat.

wuhan
wuhan  •  04 Aprilie 2021, 14:50
Postat de cirus11 pe 04 Aprilie 2021, 14:06

Chestia asta nu explica de ce nu a castigat duelurile 1 la 1, de ce a dat pase la adversar (de exemplu primul gol al armenilor a venit de la o lejeritate a lui)...

Bă gigistule, De la Nita pana la Pușcaș mai sunt 9 jucatori chiar 5 pe axul central! Din 9 niciunul nu a reușit sa întrerupă acel atac? Gigist grețos!

cirus11
cirus11  •  04 Aprilie 2021, 14:06
Postat de wuhan pe 04 Aprilie 2021, 13:19

Corect! Mijlocașul nu iau dat o minge utila! Toți prapaditii îl acuza acuma pe Pușcaș! Pușcaș sa procedeze ca Ștefan Radu! Poate in al 12 lea ceas învățam ceva!

Chestia asta nu explica de ce nu a castigat duelurile 1 la 1, de ce a dat pase la adversar (de exemplu primul gol al armenilor a venit de la o lejeritate a lui)...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează