FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE 4-1

ROMÂNIA - INSULELE FEROE 4-1 // Cosmin Contra, categoric în privința lui Alexandru Mitriță: „Accept multe lucruri, dar niciodată asta!”

Cosmin Contra, foto: Cristi Preda/GSP
Cosmin Contra, foto: Cristi Preda/GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 23:32

România s-a impus în fața reprezentativei din Insulele Feroe, scor 4-1. Selecționerul Cosmin Contra și-a felicitat elevii pentru prestația de la Cluj și crede că șansele la calificare au crescut considerabil după egalul dintre Norvegia și Danemarca, 3-3. 

„Se pare că am avut puțin noroc. Am înțeles că a fost un meci nebun la Oslo. Acum meciul din Norvegia devine și mai important pentru noi. Trebuie să facem cel puțin același rezultat ca Suedia, dacă nu, chiar să câștigăm. Am analizat foarte bine echipa din Feroe. Știam că avem nevoie de jucători foarte ofensivi pe benzi și de mijlocași care intră bine în interior pentru a deschide spațiile. Am intrat prea nervoși pe teren. Asta a făcut ca în primele 15 minute să nu arătăm atât de bine. Apoi au început să vină și golurile”, a declarat Contra la Pro TV.

„Benzar a simțit o contractură la mușchiul drept și nu am vrut să riscăm. Avându-l pe Chipiu care joacă fundaș la echipa de club, l-am putut introduce pe Ianis. A intrat foarte bine, a avut și două șanse de gol”

„Mă bucur că cei doi atacanți au dat gol. Mă bucur și pentru Cipri Deac, că a marcat aici, acasă  la el” Cosmin Contra

Mitriță, afară din lot

Alexandru Mitriță nu a fost inclus de Cosmin Contra în lotul de astăzi. 

„În cazul lui Mitriță a fost chestie internă. E o chestie internă. Nu a fost supărat, în niciun caz. Datele InStat și ce am văzut în zilele premergătoare meciului m-au făcut să iau decizia asta.

Nu am fost niciodată răzbunător. Accept anumite lucruri dar nu voi accepta niciodat ca vreun jucător, indiferent de numele lui, să vină și să nu dea totul pe teren. Dacă joacă bine la echipa de club și va veni cu parametri fizici mai buni ca acum, va juca”, a argumentat Contra.

Vezi și: 

ROMÂNIA - INSULELE FEROE 4-1 // GALERIE FOTO Nărăvași cu nimeni! România obține prima victorie din preliminarii după o victorie facilă cu Insulele Feroe

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
ray51
ray51  •  28 Martie 2019, 09:20

Totusi, exista un totusi. Daca eu iti arat un dreptunghi si tu zici ca-i oval-apare o problema. Daca eu iti arat culoarea gri si tu zici ca-i verde-apare alta problema. Daca iti explic cum sa faci si tu executi cu totul altceva-inseamna ca nu auzi sau nu rationezi sau nu ma respecti si atunci in cazuri de incompatibilitate, unul dintre noi renunta. Cred ca Mitrita are (precum spun bulgarii) 'capul tare'.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  27 Martie 2019, 17:01

Nu-i nici un bai daca Mitrita nu mai vine la nationala sau Contra nu-l mai selectioneaza!Cu Suedia a jucat(de fapt a fost introdus in echipa) si am pierdut! Cu pescarii nu a fost nici macar rezerva si am castigat!Poate trebuia invers ca sa-si arate valoarea?Adica el e un jucator grozav cand joaca cu aia mai subtirei!Poate jucam odata cu FC Polul Nord si el va da vreo 2-3 goluri ca sa arate cat e de valoros!

201570630489078
Ionescu Danut  •  27 Martie 2019, 10:49

MITRITA AR TRBUI SA FACA CE A FACUT STEFAN RADU . NU RE NEVOIE MITRITA DE ECHIPA NATIONALA , NATIONALA ARE NEVOIE DE MITRITA .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează