FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD. VIDEO » Mirel Rădoi le cere jucătorilor să fie agresivi, dar îi avertizează: „Să nu faceți ca mine!”

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul României, a susținut o conferința de presă înaintea meciului cu Irlanda de Nord, primul pentru el pe banca naționalei de seniori. Acesta a vorbit despre atitudinea la care se așteaptă din partea „tricolorilor”. +43   FOTO
Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul României, a susținut o conferința de presă înaintea meciului cu Irlanda de Nord, primul pentru el pe banca naționalei de seniori. Acesta a vorbit despre atitudinea la care se așteaptă din partea „tricolorilor”.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2020 17:27 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 20:56

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul României, a susținut o conferința de presă înaintea meciului cu Irlanda de Nord, primul pentru el pe banca naționalei de seniori. Acesta a vorbit despre atitudinea la care se așteaptă din partea „tricolorilor”.

  • România - Irlanda de Nord, primul meci din Liga Națiunilor pentru „tricolori”, se joacă vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

„Agresivitatea la noi înseamnă reacție după pierderea mingii. Nu trebuie să facă la fel ca mine, în perioada în care eram jucător și mă enervam, să dea cu pumnul sau să ia cartonaș roșu.

De asemenea, nu trebuie să cerți un coleg atunci când dă o pasă greșită. Nu, trebuie să-l faci să înțeleagă că data următoare va avea sprijin din partea echipei atunci când va greși. Determinarea trebuie să vină de la fiecare. Dacă eu arăt determinare, și colegul va face același lucru, nu poate să stea și să se uite la mine”, a declarat Rădoi.

FOTO Antrenamentul oficial al României înaintea meciului cu Irlanda de Nord

+39 FOTO

Rădoi debutează vineri ca selecționer al naționalei mari împotriva unei echipe cotate de site-ul transfermarkt cu ultima șansă în grupa de Liga Națiunilor. O formație care a schimbat și ea recent selecționerul, Ian Baraclough fiind numit in iunie, direct de la naționala U21, la fel ca tehnicianul nostru. Cei doi s-au și întâlnit în actualele preliminarii CE U21, unde Mirel a luat 4 puncte (3-0 acasă, 0-0 în deplasare).

Lotul României pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria din Liga Națiunilor

  • Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 67/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)
  • Fundași: Ionuț Nedelcearu (FC Ufa, 9/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo, 57/0), Alin Toșca (Gaziantep FK, 18/0), Dragoș Grigore (Ludogorets, 37/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 0/0), Sergiu Hanca (KS Cracovia, 4/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 13/0), Florin Ștefan (Sepsi OSK, 1/0)
  • Mijlocași: Alexandru Crețu (NK Maribor, 0/0), Dan Nistor (Universitatea Craiova, 3/0), Alexandru Maxim (Gaziantep FK, 37/3), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 37/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 6/0), Ianis Hagi (Rangers, 10/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 23/4)
  • Atacanți: Gabriel Iancu (FC Viitorul, 0/0), Florinel Coman (FCSB, 3/0), Denis Alibec (Astra, 10/1), George Pușcaș (Reading, 14/6), Sergiu Buș (FCSB, 0/0)

Programul naționalei în această toamnă

Data MeciCompetiție
4 septembrieRomânia - Irlanda de Nord Liga Națiunilor
7 septembrieAustria - RomâniaLiga Națiunilor
8 octombrieIslanda - Româniabaraj Euro
11 octombrie Norvegia - RomâniaLiga Națiunilor
14 octombrie România - AustriaLiga Națiunilor
12 noiembrie Bulgaria/Ungaria - Româniabaraj Euro (dacă batem Islanda)
15 noiembrie România - NorvegiaLiga Națiunilor
18 noiembrie Irlanda de Nord - RomâniaLiga Națiunilor

VIDEO Match Preview România - Irlanda de Nord

Citește mai multe știri despre meciul România - Irlanda de Nord:

CALCULE Miza secretă a meciurilor din Liga Națiunilor » Cum pot „tricolorii” să ajungă în urna a doua a preliminariilor pentru Mondialul din Qatar

Capitolul la care britanicii ne surclasează: diferențe mari între cele două echipe

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
109620883845176
Gabriel Topai  •  04 Septembrie 2020, 01:45

Ma da astia au comandat masti cu log-ul nationalei, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cordell.hull
cordell.hull  •  03 Septembrie 2020, 22:46

Nu cumva sa dați cu pumnul in geam...ăștia nici de asta nu sunt in stare...pai bus a făcut doua dușuri la Berceni și gata cu el la naționala

Vezi toate comentariile (2)
Comentează