FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD. VIDEO » Conferința de presă a selecționerului Ian Baraclough: „Aveți jucători periculoși!”

Ian Baraclough (49 de ani), selecționerul Irlandei de Nord, a susținut o conferință de presă în care a prefațat meciul contra României din Liga Națiunilor. +14   FOTO
Ian Baraclough (49 de ani), selecționerul Irlandei de Nord, a susținut o conferință de presă în care a prefațat meciul contra României din Liga Națiunilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2020 17:27 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 20:34

Ian Baraclough (49 de ani), selecționerul Irlandei de Nord, a susținut o conferință de presă în care a prefațat meciul contra României din Liga Națiunilor.

  • România - Irlanda de Nord, primul meci din Liga Națiunilor pentru „tricolori”, se joacă vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

Aveți foarte mulți jucători periculoși, îi știu bine pe cei de la Under-21, pe care i-am urmărit și la Campionatul European de anul trecut

Aveți o generație foarte talentată. Am jucat împotriva lor. Sunt sigur că și Mirel Rădoi va introduce jucători de la naționala de tineret dacă îi va simți pregătiți


Ian Baraclough, selecționerul Irlandei de Nord

FOTO Cele mai tari imagini din conferința de presă a naționalei României

+10 FOTO

Rădoi debutează vineri ca selecționer al naționalei mari împotriva unei echipe cotate de site-ul transfermarkt cu ultima șansă în grupa de Liga Națiunilor. O formație care a schimbat și ea recent selecționerul, Ian Baraclough fiind numit in iunie, direct de la naționala U21, la fel ca tehnicianul nostru. Cei doi s-au și întâlnit în actualele preliminarii CE U21, unde Mirel a luat 4 puncte (3-0 acasă, 0-0 în deplasare).

Lotul României pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria din Liga Națiunilor

  • Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 67/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)
  • Fundași: Ionuț Nedelcearu (FC Ufa, 9/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo, 57/0), Alin Toșca (Gaziantep FK, 18/0), Dragoș Grigore (Ludogorets, 37/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 0/0), Sergiu Hanca (KS Cracovia, 4/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 13/0), Florin Ștefan (Sepsi OSK, 1/0)
  • Mijlocași: Alexandru Crețu (NK Maribor, 0/0), Dan Nistor (Universitatea Craiova, 3/0), Alexandru Maxim (Gaziantep FK, 37/3), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 37/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 6/0), Ianis Hagi (Rangers, 10/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 23/4)
  • Atacanți: Gabriel Iancu (FC Viitorul, 0/0), Florinel Coman (FCSB, 3/0), Denis Alibec (Astra, 10/1), George Pușcaș (Reading, 14/6), Sergiu Buș (FCSB, 0/0)

Programul naționalei în această toamnă

Data MeciCompetiție
4 septembrieRomânia - Irlanda de Nord Liga Națiunilor
7 septembrieAustria - RomâniaLiga Națiunilor
8 octombrieIslanda - Româniabaraj Euro
11 octombrie Norvegia - RomâniaLiga Națiunilor
14 octombrie România - AustriaLiga Națiunilor
12 noiembrie Bulgaria/Ungaria - Româniabaraj Euro (dacă batem Islanda)
15 noiembrie România - NorvegiaLiga Națiunilor
18 noiembrie Irlanda de Nord - RomâniaLiga Națiunilor

VIDEO Match Preview România - Irlanda de Nord

Citește mai multe știri despre meciul România - Irlanda de Nord:

CALCULE Miza secretă a meciurilor din Liga Națiunilor » Cum pot „tricolorii” să ajungă în urna a doua a preliminariilor pentru Mondialul din Qatar

Capitolul la care britanicii ne surclasează: diferențe mari între cele două echipe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
171875491077582
Costel Chelaru  •  04 Septembrie 2020, 11:47

Sa nu ne facem iluzii...????..Suntem jos de tot, Bulgaria si Ungaria sunt peste noi

131624217670160
Geani Muraru  •  04 Septembrie 2020, 10:39

Nu mai avem de vreo 10 ani jucatori care sa joace la echipe mari din vest ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează