FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISLANDA

Explicații pentru alegerile lui Mirel Rădoi » De ce joacă Alibec și nu Andrei Ivan: „La asta trebuie să te gândești”

Andrei Ivan // FOTO: Imago
Andrei Ivan // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 20:33 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 20:41

România și Islanda se înfruntă de la ora 21:45 în penultima rundă a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Mirel Rădoi a ales să mizeze în primul „11” pe Denis Alibec, atacant care e mai mult rezervă la CFR Cluj, în detrimentul lui Andrei Ivan, extrema de la CSU Craiova, care a jucat excelent în ultimele partide și a fost ales „Jucătorul lunii octombrie” în ancheta GSP.

Unde e barajul, Mirele?! Am comis-o cu Islanda și nu mai suntem la mâna noastră! Cum terminăm pe 2
ROMÂNIA - ISLANDA 0-0
Unde e barajul, Mirele?! Am comis-o cu Islanda și nu mai suntem la mâna noastră! Cum terminăm pe 2

Bogdan Stelea explică alegerile lui Mirel Rădoi: „Alibec e mai abil pe spații mici decât Ivan”

Bogdan Stelea, fost internațional, a explicat de crede că Rădoi l-a preferat pe Denis Alibec în primul „11” și de Alin Toșca e titularizat în fața lui Nicușor Bancu.

„E o echipă ofensivă. Faptul că joacă Toșca în locul lui Bancu cred că are legătură cu fazele fixe. Are nevoie de talie și se pot întâmpla multe. Pe final, adversarul te poate presa la faze fixe. E mai bun fundaș ca Bancu. 

Alibec? Pentru sclipire. Știe fotbal. La el, singurele probleme pot fi de nivel fizic. Ca tehnică și ingeniozitate e de luat în seamă. Are sclipiri. Trebuie să te gândești că îi vom masa în careul lor. Alibec e mai abil pe spații mici decât Ivan”, a spus Bogdan Stelea la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Ivan putea fi în locul lui Alibec. Trebuie să-i luăm pe cei mai în formă.  Toată lumea opta pentru Ivan, după evoluțiile din ultimul timp. Nu avea cum să nu fie în echipa de start.  Pe Alibec l-a recomandat ce a mai jucat la națională. Ce a arătat la CFR în ultima vreme...
 – Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional

Echipa de start România: Fl. Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Toșca - Cicâldău, Marin, Stanciu - Hagi, Alibec, Fl. Tănase
Rezerve: Vlad, Aioani - Manea, Pușcaș, Maxim, Bancu, Burcă, Nedelcu, Ad. Rus, Man, Moruțan, Ivan
Selecționer: Mirel Rădoi 

Citește și: 

Presiune pe Rădoi înainte de finalul preliminariilor: „Ar fi un mare semn de întrebare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1838645139786559
Mario DM  •  12 Noiembrie 2021, 01:25

Cum *** sa joci cu Ivan, când el în toată cariera lui a dat goluri doar lui Dinamo și acum patru goluri. Pai asta , are viteza degeaba, e un bezmetic, fără viziune. Cred ca era mai bun la atletism.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează