FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISLANDA 0-0

Rădoi e DĂRÂMAT: „Un eșec național care ne va chinui toată viața!” » Ce-și reproșează

România - Islanda 0-0 | Mirel Rădoi, selecționerul naționalei, pune semieșecul din Ghencea pe seama gestionării proaste a momentului decisiv. +42   FOTO
România - Islanda 0-0 | Mirel Rădoi, selecționerul naționalei, pune semieșecul din Ghencea pe seama gestionării proaste a momentului decisiv.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 00:10 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 01:20

România - Islanda 0-0 | Mirel Rădoi, selecționerul „tricolorilor”, pune semieșecul din Ghencea pe seama gestionării proaste a momentului decisiv.

  • Duminică se joacă Liechtenstein - România (ora 19:00) și Macedonia de Nord - Islanda, în ultima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial.
  • Acum, suntem pe locul 3, la un punct în spatele Macedoniei de Nord, ocupanta locului secund.
  • Macedonia de Nord merge la baraj dacă o bate pe Islanda
  • România poate prinde barajul doar dacă Macedonia face egal sau pierde acasă cu islandezii, iar noi câștigăm în Liechtenstein

„Din păcate, ca de obicei, nu putem să luăm ce avem la îndemână. Trebuie să ne chinuim mereu. Sunt foarte dezamăgit. Și eu, și jucătorii. Am revăzut imaginea asta după partida din Armenia (n.r. - 2-3). Îmi pare rău pentru echipa națională, pentru suporteri, pentru toată lumea”, a declarat Rădoi la ProTV.

România - Islanda » Mirel Rădoi, despre...

  • jocul cu Islanda: „Nu mi-a plăcut în totalitate. Puteam să avem și 40 de șuturi, degeaba. Nu putem invoca ghinionul, arbitrajul. Am avut o posesie lentă, previzibilă. Le-am dat timp de organizare. Nu am găsit posibilitatea să verticalizăm. Trebuia să accelerăm mai mult”
  • prestația lui Alibec: „Trebuia să-i aducem mingile în fața porții. Trebuia să-i ținem în jurul porții adverse pe atacanți, ca să le aducem mingea acolo. L-am lăsat izolat în multe rânduri”
  • gestionarea unui astfel de meci decisiv: „Am trecut și eu prin astfel de momente, îi înțeleg pe jucători, dar mi-e greu să-i alin. E un eșec național, astfel de meciuri ne vor chinui ani de zile de acum încolo, poate chiar toată viață. E greu într-o țară unde multe lucruri negative sunt scoase în față să-i educăm în câteva săptămâni pe acești copii. E o problema cu poporul nostru, în multe domenii clacăm în momente decisive”

Probabil că n-am gestionat nici eu foarte bine și trebuia să pun mai multă presiune în pregătirea jocului
Mirel Rădoi, selecționer România

Și noi vrem să terminăm pe locul doi, dar nu mai suntem la mâna noastră. Mi-e greu să cred că Macedonia va pierde în fața Islandei, la cum am văzut-o eu pe Islanda în seara asta
Mirel Rădoi, selecționer România

Rădoi îi atacă pe Stoichiță și Marica: „Să vină în fața mea!” / „Îi știu limitele, nu înțelege mult din antrenorat”
ROMÂNIA - ISLANDA 0-0
Rădoi îi atacă pe Stoichiță și Marica: „Să vină în fața mea!” / „Îi știu limitele, nu înțelege mult din antrenorat”

România - Islanda » Clasamentul grupei

Cele mai tari imagini din meciul România - Islanda

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+38 FOTO
Rădoi e DĂRÂMAT: „Un eșec național care ne va chinui toată viața!” » Ce-și reproșează
Cifrele meciului, via sofascore.ro

Emisiunea GSP Live după România - Islanda:

ROMÂNIA - ISLANDA 0-0

Suntem GSP Live! „Tricolorii” s-au împotmolit în partida cu Islanda și nu au reușit să obțină o victorie care ar fi putut fi decisivă pentru calificarea la bara. Comentăm meciul din Ghencea în redacția GSP, alături de Alberto Boțoghină și Iosif Rotariu.

Posted by Gazeta Sporturilor - GSP on Thursday, November 11, 2021

Cum prindem locul de baraj pentru CM 2022 » România e la mâna Islandei înainte de ultima etapă
ROMÂNIA - ISLANDA
Cum prindem locul de baraj pentru CM 2022 » România e la mâna Islandei înainte de ultima etapă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
maninblack08
maninblack08  •  12 Noiembrie 2021, 09:43

Solutia e timpul. Timpul sa mai treaca o generatie, sau doua, evident, care sa ne duca cel putin la baraj la un mondial, ca direct trebuie sa treaca mult mai multe generatii.

michael
michael  •  12 Noiembrie 2021, 09:41

Nu mai visați cai verzi pe pereți! Calificarea a fost pierdută aseară! Cum să nu bată Macedonia pe Islanda, acasă? Suntem vai de mama noastră! Nu avem fotbaliști adevărați, nu avem antrenori, nu avem nimic!

torque07
torque07  •  12 Noiembrie 2021, 09:18
Postat de pingelica.regretatu pe 12 Noiembrie 2021, 06:50

priviti la cum analizeaza acest individ care a tocat jucatori adusi pe tava fara vreo noima. pusi sa joace pe alte posturi . i se potriveste bancul cu enoriasul caruia ii murea cite o gainuse in fiece zi in coteturile avute. s-a dus la rabi si acesta i-a spus sa mute coteturile spre nord, apoi spre toate punctele cardinale cu toate ca ii murea mereu o gainusa... la sfirsit doctul rabin ii spuse enoriasului: " tu mai ai gainuse ca eu sint plin de idei." asa si cu acest individ pus unde nu trebuie fara nicio baza in fruntea unei nationale. la tineret se uita ca s-a calificat dupa un penalti ratat de echipa adversa in ultimul minut de joc. alctumva statea acasa. pus un individ fara scoala nici liceul nu il are. care are o spoiala plina de tupeu si smecherie in a vorbi nu-l recomanda. nu a antrenat mai nimic. ca selectioner ai alta scoala. trebuie experienta mare pentru ca nu ai timp de verificari. sa profiti de timp si sa pui jucatoarii sa joace pe posturile care i-au recomandat. total opus. noaptea mintii in care se scalda acest tupeist si obraznic care loveste si din lanturi ma face sa cred ca trebuie dat afara imediat. raspunzatori de banii cheltuiti si afoni idin frf. oameni fara judecata a caror logica se bazeaza pe broaca-i verde si iarba -i verde rezulta ca broasca este iarba. o tara in cadere libera dat fiind oameni care nu-si iubesc tara si lipsa totala de raspundere. toti au pile toti se descurca si de aici cei 5 mil de romani plecati. si vor mai pleca

Deci asta e solutia si salvarea? Demisia lui Radoi? :))))) asa comici sunteti cand citesc comentarii de astea in care va dati destepti de rad de ma p1$h pe mine. Unu care rezuma o calificare formata din...cate jocuri? 10? 12? la un singur penalty, nici nu merita un raspuns. Pt ca nu a jucat in viata lui fotbal si nu stie ce inseamna o echipa. Lasand aberatiile spuse in tot cometariul tau...Daca solutia suprema si salvatoare e demisia lui Radoi, presupun ca dupa colt asteapta un MARE antrenor care sa preia nationala nu? Guardiola, Klopp? Atat te duce capul tau de intelectual de ai incercat sa ne dai si exemplu din bancuri aluzie la cultura ta vasta. Atat ai...demisia. Cu gandire de asta taticu'...n-o sa facem in veci nationala. Stii cand o sa INCEPEM sa avem nationala? Cand o sa fiti suporteri si atat. nu antrenori, nu critici specialisti, doar suporteri. Stii ce e un suporter? Unu care sustine echipa..INDIFERENT DE REZULTAT. La noi nationala a devenit un subiect pe care.l folosim pentru a ne descarcarca frustrarile personale si nereusitile in viata. Lasati-l pe Radoi...uitati-va la lucruri mai importante.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează