FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISLANDA

ROMÂNIA - ISLANDA // VIDEO Mircea Lucescu, spion pentru naționala României: „Ne-a spus tot ce știa”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 16:19

Mircea Lucescu (74 de ani) dă o mână de ajutor României înainte de meciul cu Islanda din barajul pentru EURO 2020.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, a declarat azi că Mircea Lucescu, fost selecționer al Turciei, s-a întâlnit cu Mirel Rădoi pentru a-i da detalii despre naționala Islandei.

„Mircea Lucescu este un om excepțional. Săptămâna trecută am avut o întâlnire cu el și cu Mirel Rădoi. Ne-a spus tot ce știa despre naționala Islandei, pe care a întâlnit-o ca selecționer al Turciei. 

Urmează să ne întâlnim cu el după ce revine Mirel Rădoi din preliplul ăsta european de observare a jucătorilor pasibili de selecționare. Ne întâlnim iar cu domnul Lucescu. A avut amabilitatea și a luat legătura cu cei din Turcia și i se vor trimite  analizele făcute de turci înainte de meciurile cu Islanda. S-ar putea să se spună că s-au mai schimbat din jucători, dar stilul islandez e același”, a declarat Mihai Stoichiță. 

Video cu declarația lui Mihai Stoichiță

Mircea Lucescu a întâlnit-o o dată pe Islanda, în preliminariile pentru CM 2018. Islandezii s-au impus cu 3-0. 

În 2019, Turcia, cu Şenol Güneş pe bancă, și Islanda au mai jucat de două ori, în preliminariile EURO 2020. Islanda a câștigat pe teren propriu, 2-1, iar meciul din Turcia s-a terminat la egalitate, 0-0. 

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  15 Ianuarie 2020, 17:58

Înseamnă ca acum avem rețeta insuccesului cu 3-0.,,

persanu
persanu  •  15 Ianuarie 2020, 17:45

Stoichita lasa-ne bre tatae ca esti depasit. Am ajuns sa ii dau dreptate lu Chirila ... nu credeam in viata mea asa ceva. Cum sa il pui bre pe Radoi ca SELECTIONER si pe MUTU Selectioner la nationala u21 , cele mai importante nationale ??? Ce au castigat baietii astia ? Pe unde au mai antrenat ??? Si mai ajungem sa uram PSD ca o pune pe VIORICA Prim Ministru ... EXTRAORDINAR...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează