FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 1-1

Mesaj vehement după prestația României: „Ne-am făcut de rușine! Am fost mielușei. Nu ne vom califica la EURO!”

România - Israel (foto: Cristi Preda/GSP) +18   FOTO
România - Israel (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 11:43 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 13:37

Giovanni Becali a avut un discurs dur la adresa naționalei României după egalul cu Israel (1-1), din preliminariile EURO 2024.

  • România continuă parcursul din preliminariile Euro 2024. Jucăm marți, 12 septembrie, de la 21:45, cu Kosovo (Antena 1)
  • Celelalte rezultate de sâmbătă din grupa României: Kosovo - Elveția 2-2 și Andorra - Belarus 0-0

Impresarul a fost prezent pe Arena Națională pentru a urmări partida, iar în această dimineață a criticat pe un ton vehement jocul „tricolorilor”. În plus, acesta spune că nu crede că România se va califica la EURO, deși acum este pe locul 2 în grupă.

Dialog aprins în direct: „E posibil să ne prezentăm așa? Ce vrei să le spunem oamenilor, noi, cei care am transpirat pentru națională?”
ROMÂNIA - ISRAEL 1-1
Dialog aprins în direct: „E posibil să ne prezentăm așa? Ce vrei să le spunem oamenilor, noi, cei care am transpirat pentru națională?”

Giovanni Becali, discurs dur după România - Israel

„E foarte groasă situația. Am avut 45.000 de spectatori, am avut 7 zile pentru a ne pregăti pentru un meci care ne putea duce la EURO în proporție de 80%, dar ne-am făcut de rușine. Era un meci important și trebuia să avem inițiativa. Trebuia să facem presing. Am fost niște mielușei de Paște

Șanse mai sunt, dar cred că nu ne calificăm! Israel se va califica. Israelul e o echipă bună. Prin ce a arătat aseară, eu o văd favorită. Israel m-a impresionat ca jucat la fel după ce a luat gol. Nu s-a demoralizat.

Noi am intrat de parcă așteptam să cadă un gol. Și culmea, ne-a dat Dumnezeu golul. Așa cu ne-a dat și cu Elveția. Dar trebuia să ne facem noi un cadou. Trebuia să facem un presing sufocant și să arătăm că jucăm acasă. 

Ce am jucat noi? Am jucat cu 5 apărători. Coman și Sorescu erau dublură de fundași laterali, iar israelienii făceau ce voiau în careu. Mereu se pleacă cu această precauție. Nu mergem peste ei să-i demolăm. Nu avem... 

Și dacă batem Kosovo, situația se schimbă doar puțin. Israel va câștiga și ea și va rămâne în coastă noastră. Avem șansa să ne ducem la 4 puncte de Israel. Să batem Israelul în deplasarea?! Una e să vrei, alta e să poți”. a spus Giovanni Becali în emisiunea „DigiSport Matinal”

Mai crezi în calificarea naționalei la EURO 2024?

Da
Nu

Clasamentul live din grupa României

VIDEO România, făcută praf la GSP Live după remiza cu Israel: „Jalnic, jenant, dezastru!”

Citește și: 

Presa din Israel ne face praf: „Am fost superiori pe tot parcursul jocului în fața unui adversar care a jucat fotbal de modă veche”

Opinie tranșantă a lui Marius Mărgărit, după meciul în care România a fost dominată de Israel: „Vă provoc, eu nu cred!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  10 Septembrie 2023, 18:32

Hm!Giovani știe cel mai bine!Cu Bancu și Manea-excelenți mijlocași,dar fundași pârâți-alde Krasnicki și Rahmani vor defila!

1drag
1drag  •  10 Septembrie 2023, 16:05

Oameni buni, noi avem un fotbal politic pentru ca toti vor bani din sportul asta in care se invart miliarde. Pe timpuri era si fotbalul un sport… Nu vedeti ca fotbalul e condus de un manager nu un sportiv care stie ce inseamna sa fi campion sau care are habar despre sportul asta? Ce sa zic de antrenorii care s-au peri dat in ultimele 3-4 mandate la echipa nationala…numai amatori. Vrei performanta, pai sa puna un antrenor nu ***. Totate celelalte tari gasesc antrenori numai noi nu..si avem cativa romani de-ai nostri care lejer ar putea avea performante. Noi tot ne luam de jucatori, dar cine ii antreneaza nu vedem? Ca daca nu face ce ii zice antrenorul nu mai pupa la nationala sau sta rezerva…si asa e un cerc de conjucturi care duc la nimc bun pt fotbalul romanesc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parachioara5
parachioara5  •  10 Septembrie 2023, 14:17

...Daniel Boruga este mult mai competent in as da cu parerea despre nationala decat G.B....pe cand si parerea lui Vladimir Sofronie ...ce el nu conteaza ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează