FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Tricolorii joacă la Ierusalim, pe cea mai mare arenă a Israelului

Octavian Popescu și Edi Iordănescu. Foto: Raed Krishan (GSP)
Octavian Popescu și Edi Iordănescu. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 13:34 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 13:37

În campania pentru Euro 2024, Israel așteaptă România pe Teddy Stadium (18 noiembrie), 34.000 de locuri. Au pus deja biletele în vânzare.

  • Israel - România, în etapa #9 din preliminariile Euro 2024, se joacă pe 18 noiembrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

Mai sunt zece luni până la meciul nostru în deplasare cu Israel, în preliminariile Euro 2024, și gazdele au stabilit deja locul și au început să vândă bilete. Nu doar pentru partida cu „tricolorii”, ci pentru toate întâlnirile naționalei lui Alon Hazan.

Propunere nouă de la Augsburg pentru Becali » Nemții nu renunță la Cordea
FCSB
Propunere nouă de la Augsburg pentru Becali » Nemții nu renunță la Cordea

Israel, doar două jocuri în capitală. Cu România și cu Andorra

Pe 18 noiembrie, sâmbătă, în penultima etapă (la două luni după confruntarea din România, 9 septembrie), vom juca în capitala Ierusalim, pe Teddy Stadium, cea mai mare arenă a Israelului, 34.000 de locuri. Unde evoluează echipele Beitar și Hapoel Ierusalim.

Doar meciurile cu noi și cu Andorra (19 iunie) se vor disputa pe Teddy Stadium. Celelalte trei partide ale Israelului, cu Kosovo (25 martie), Belarus (12 septembrie) și Elveția (12 octombrie), vor avea loc la Tel Aviv, pe Bloomfield Stadium (29.400 locuri).

S-a stabilit cine transmite meciurile României din preliminariile Euro 2024 » Ce post TV va avea exclusiv dubla decisivă pentru locul 2!
ROMÂNIA
S-a stabilit cine transmite meciurile României din preliminariile Euro 2024 » Ce post TV va avea exclusiv dubla decisivă pentru locul 2!

Cel mai ieftin abonament, la peluză: 61 €

Un abonament pentru toate cele 5 întâlniri costă între 2.205 șekeli (echivalentul a 600 de euro), la tribuna oficială, și 225 șekeli (61 €), la peluze. Un bilet la un singur meci, la oficială, este 755 de șekeli (205 euro).

VIDEO. Edward Iordănescu: „Ne-am obișnuit să ratăm calificări. E datoria mea să schimb asta”

Citește și:

Mutări importante la un club din Superliga » A transferat un fotbalist de la FCSB și a renunțat la doi jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  18 Ianuarie 2023, 19:05

...imi place mult acest articol ...este bine sa intelegem cum se organizeaza Israelul ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează