FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN, AZI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

România - Kazahstan // S-au vândut jumătate dintre bilete » Până când sunt deschise casele + ce trebuie să ştie fanii

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 10:52

România şi Kazahstan se vor duela în această seară, de la ora 21:45, într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Meciul va fi în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Meciul de la Ploiești nu se va disputa, probabil, cu tribunele pline. Până în această dimineaţă se vânduseră doar 7.000 de bilete, adică jumătate din capacitatea stadionului "Ilie Oană". Porţile stadionului de la Ploieşti se vor deschide la ora 19:30.

Tichete pot fi cumpărate și azi de la casele de bilete ale arenei, în intervalul 12:00 - 21:45. Prețuri: peluza 1/2 - 15 lei, tribuna 1/2 - 40 lei, VIP - 300 lei.

FRF a publicat pe site-ul oficial un ghid pentru suporteri, în care fanilor le este prezentat ce nu au voie să facă la meci şi cu ce obiecte şi însemne nu au voie să vină

Obligațiile spectatorilor:

- Să nu introducă în incinta Stadionul „Ilie Oană” niciun fel de inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afișe sau alte suporturi care conțin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini ori texte; sunt permise doar steagurile naționale ale celor două țări arborate pe suport din material plastic;
- Să nu introducă și să nu afișeze insemne, să nu scandeze sloganuri cu caracter politic.
- Să nu săvârșească fapte, acte sau gesturi obscene, să nu profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum și alte amenințări cu acte de violență împotriva celorlalți spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora; să nu scandeze refrene injurioase sau defăimătoare.
- Să nu folosească dispozitive cu LASER.
- Să nu îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenția de a împiedica identificarea.
- Să nu aibă asupra lor obiecte care ar putea fi aruncate în terenul de joc (briceaguri, bile etc.) și nici obiecte de dimensiuni considerabile care ar putea fi folosite ca arme (umbrele, suporturi pentru steaguri confecționate din orice alt material exceptând plasticul, căști moto, huse pentru aparatura electronică etc.)

În plus față de cele menționate anterior, sunt interzise în incinta stadionului „Ilie Oană” următoarele:

- tricouri sau alte elemente de vestimentație inscripționate cu litere, cuvinte, texte, simboluri sau imagini care – în opinia organizatorului - au conținut obscen, discriminatoriu sau provocator, care incită la denigrarea țării, la xenofobie, la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență, ori ale căror subînțelesuri duc spre aceleași fapte interzise și înscrise în textul de mai sus.
- arme, muniții, torțe, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dipozitive de șocuri electrice, orice fel de recipient cu gaze toxice, lacrimogene, halucinogene, sau substanțe incendiare, cuțite, șișuri ori alte obiecte confecționate special să taie sau să rănească.
- aparate foto și camere de filmat profesionale.
- umbrele, vuvuzelă, tobe cu ambele fețe închise; sunt permise numai tobele cu o singură față. Portavocile și stațiile de amplificare sunt interzise.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p
Meciurile următoare: 
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează