FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA 3-0

ROMÂNIA - LITUANIA 3-0 // Gică Hagi, după debutul lui Ianis: "Căpitan și lider. O să fiu împlinit când văd că devine cel mai bun"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 00:12

România s-a impus în fața Lituaniei, scor 3-0. Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist din istoria naționalei, a comentat debutul lui Ianis.  

"E doar un debut și atât momentan pentru Ianis. Eu sunt extrem de fericit. În viitor vom vedea ce va fi. Eu o să fiu împlinit când văd că devine cel mai bun. Căpitan și lider. E un gând, o dorință, la fel cum are fiecare părinte.

Ianis a fost educat să se dedice, să muncească, să sufere. Cred că a demonstrat asta. Iubește fotbalul și cel mai important lucru e că îi place să joace. Vom vedea după cât de mare va fi. Luați cifrele pe care le are la echipa națională. A fost foarte bun la toate loturile.

Avem o generație tânără extraordinară. Așa cum îi cunosc, cred că sunt capabili să joace un fotbal la un nivel foarte înalt. Un fotbal competitiv și cred că avem garanția unei generații de excepție. Vom vedea cât de departe ajung. Idealul este să crească așa cum trebuie, să se acomodeze la echipa mare. Așteptăm timpul să dea răspunsul", a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport.  

Vezi și: 

ROMÂNIA - LITUANIA 3-0 // George Pușcaș, în fața unui vis împlinit: "Nu vreau să mă opresc aici. Asta mi-am dorit dintotdeauna"

Ianis Hagi, prima reacție după debutul la naționala României de seniori: "O să păstrez acest tricou"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
martinpen
martinpen  •  18 Noiembrie 2018, 13:47
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Noiembrie 2018, 10:10

...martinpen ...era unul care a fugit in Germania ...sigur nu l ai prins ...Marcel Raducanu ...omul daca ramanea in Ro...g.H. nu mai prindea Nationala nici fcsb ul ...ma crezi ?

Ce facem acum vorbim din imaginatie sau pe fapte? Pai daca Oblemenco ala juca in vremea lui Hagi, mai dadea el vreun gol? Sau daca Marcel ala al tau nu pleca si ramanea crezi ca ajungea mai tare decat a ajuns la Borusia ? Unde s-a remarcat ca facea stopuri cu scrumiere? In teren juca doar 30 de minute...

kingdon
kingdon  •  18 Noiembrie 2018, 12:36

cel mai mare fotbalist din istoria nationalei Romaniaei ??!! chiar asa??? loooool

portardelegenda
portardelegenda  •  18 Noiembrie 2018, 11:07

Și apropo. Mai Gică atunci când mai mult de două persoane îți spun că ești beat cred că e cazul sa mergi sa faci nani

Vezi toate comentariile (28)
Comentează