FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

O nouă problemă pentru Rădoi! Încă un jucător a părăsit cantonamentul României

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 17:44 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 18:43

După România - Liechtenstein 2-0, selecționata lui Mirel Rădoi se pregătește pentru disputa cu Macedonia de Nord, dar primește o veste proastă.

  • Macedonia de Nord – România, din preliminariile CM 2022, se joacă miercuri, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

Continuă problemele pentru selecționerul Mirel Rădoi. Antrenorul „tricolorilor” a mai pierdut un jucător: portarul Marian Aioani.

Aioani, out din lotul României

FRF a anunțat că goalkeeper-ul de 21 de ani a suferit o accidentare și nu va face parte din lotul care va face deplasarea la Skopje.

Aflat la prima convocare, portarul de la Farul a suferit o entorsă la glezna dreaptă, iar investigațiile efectuate de staff-ul naționalei au stabilit că aceasta nu poate fi apt la ora meciului cu Macedonia de Nord. 

Astfel, Aioani a părăsit cantonamentul României, iar Rădoi va avea doar doi portari la dispoziție: Florin Niță și Andrei Vlad.

Pentru meciul de la Skopje, România  va miza pe 21 de jucători. Pe lângă Aioani, nici Alibec, Tănase și Drăguș (accidentați) și Rotariu (depistat cu COVID-19) nu vor fi apți pentru duel.

Nicolae Stanciu, clinciuri cu suporterii după meci 

Câțiva fani ai naționalei, reveniți la un meci al „tricolorilor” pentru prima oară din noiembrie 2019 încoace, au rămas cu un gust amar la finalul partidei România - Liechtenstein 2-0. Motivul? Mulți dintre fotbaliștii primei reprezentative nu au stat la fotografii și autografe, temându-se de COVID-19.

 

În timp ce se aflau în drum către autocar, jucătorii au refuzat să interacționeze cu fanii care-și doreau o amintire de la favoriții lor. Atitudinea „tricolorilor” i-a deranjat pe fani, iar aceștia au recurs chiar la huiduieli.

«Stanciu, suntem cu copiii!», «Am venit pentru copii», «Copiii ăștia așteaptă de o oră!», «Nu am venit pentru mine», «Ați primit ordin de undeva să nu stați de vorbă cu noi?», au fost câteva dintre reacțiile suporterilor. 

 „Voi înțelegeți? Nu mai jucăm dacă mai iese cineva pozitiv. Înțelegeți?”, a reacționat Stanciu, vizibil iritat, conform digisport.ro. Săptămâna trecută, Dorin Rotariu a aflat că are COVID-19 și a părăsit lotul primei reprezentative.

VIDEO Ianis Hagi a fost darnic cu un tânăr fan și i-a oferit tricoul după meci

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Atmosferă de vis în lotul naționalei după succesul cu Liechtenstein: „Avem un entuziasm cu toții”

Modești cu Liechtenstein: 6 „tricolori” de nota 5 + cine a impresionat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
firaldo
firaldo  •  06 Septembrie 2021, 20:34

Gata, s-a terminat.Nu ar trebui sa ne mai prezentam

valentindragobete
valentindragobete  •  06 Septembrie 2021, 20:30

Ăsta a facut entorsă stand pe bancă ?

dubluv
dubluv  •  06 Septembrie 2021, 20:06
Postat de rocky5 pe 06 Septembrie 2021, 19:55

***

esti dovada vie ca nu toti ardelenii is baieti destepti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close