FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA 1-0

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Dorinel Munteanu îl critică dur pe Cosmin Contra: „A făcut o greșeală mare înainte de meci!” + îl ceartă și pe Chiricheș

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 09:42

Dorinel Munteanu (51 de ani) a criticat dur situația echipei naționale, după înfrângerea cu Spania, scor 1-2, și victoria chinuită cu Malta, scor 1-0 și i-a transmis lui Cosmin Contra să „îmbrățișeze” criticile. 

„Înaintea acestei duble să renunţi la Săpunaru aşa uşor? Tot timpul se fac şapte, opt schimbări de la joc la joc. Este incredibil! 

Nu se poate forma absolut nimic. Acei jucători sunt bulversaţi. Mi se pare un lucru care nu trebuie să existe în echipa naţională. Cred că sunt lucruri mai grave acolo. La fel, Chiricheş... spune că «avem atmosferă bună, suntem liniştiţi»... aşa a spus şi la Daum. Rezerva lor este că avem două meciuri cu Norvegia şi Suedia şi pot prinde meciuri fenomenale şi să le câştige, dar eu sunt puţin dezamăgit.  

Noi nu avem un nucleu de bază, nu ştiu cum gândeşte Cosmin Contra şi nu vreau să mă bag peste el, dar un sfat i-aş da: să iasă din sfera lui de acolo şi să asculte criticile noastre pozitive, pentru că nimeni nu vrea să-i ia locul la echipa naţională. Mulţi vor să îl ajute, dar el este setat să nu asculte de nimeni. Cosmin Contra nu ştie să fie smerit. Poate ar trebui să asculte şi ce zice presa

Problema nu este la jucători, dar nu vreau să vorbesc mai multe. Dacă punem în calcul că Insulele Feroe poate să ne oprească din ţelul nostru, înseamnă că chiar am ajuns de râsul lumii. Dacă Săpunaru, căpitanul echipei a fost îndepărtat atât de uşor... cred că putea să aibă un discurs pozitiv măcar la adresa lui. Pentru mine a fost un semnal de alarmă de la început”, a spus Dorinel Munteanu, la TV Telekom Sport.

„Nu ne calificăm la EURO 2020”

În ceea ce privește calificarea la turneul final, Dorinel Munteanu este de părere că selecționata lui Cosmin Contra nu va îndeplini obiectivul.  

„Nu avem ce să vorbim la superlativ. La meciul cu Spania nu putem să ne legăm de ultimele minute. Eu sunt un tip foarte pozitiv, dar nu cred că avem şanse foarte mari să ne calificăm. 

Nu mă bag din punct de vedere tactic peste Cosmin, dar pot să spun că sunt lucruri care nu ar trebui să se întâmple la naţională. Eu nu am văzut un grup de 10-12 jucători pe care Cosmin să se poată baza. Se fac schimbări de la joc la joc. Este incredibil, aceşti jucători sunt bulversaţi”, a adăugat Dorinel Munteanu pentru sursa citată. 

VEZI ȘI:

ROMÂNIA // Patru teme pe masa lui Cosmin Contra » Sunt la mijloc postul lui și calificarea „tricolorilor” la EURO 2020!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
176901212832165
Dan Petnaise  •  10 Septembrie 2019, 16:57

Îmi cer scuze pentru pronosticul care l-am făcut acum 2 săptămâni , acela că fenomenalul nostru selecționer o să plece după meciul cu Malta. Norocul lui a fost offside-ul maltezului. Îmi spune și mie cineva, ce rezultate a avut ca antrenor acest individ?

864670430247166
Cornaciu Raul  •  10 Septembrie 2019, 13:43
Postat de Christian Ciuca pe 10 Septembrie 2019, 12:31

ah cit de mult ne lipseste un Munteanu la jumate sa-mpinga jocu si sa puna presiune pe adversari... un metronom inimos care in zona lui el face legea, adaug ca schema cu 5 fundasi acasa in meciuri de care-pe-care ne dezavantajeaza, ne trebuie doi fundasi sa alerge, sa urce cu mingea pina in terenu advers , gen Petrescu sau Contra. Ca mijloc ofensiv de mingicari ai acuma cu Hagi Stanciu Maxim plus Coman care e vital sa fie prezent, in fata ai deja doi rai Puscas si Andone, deci apararea e buba, dispozitivu fricos cu 5.

Paun la ora actuala este peste Coman si mi se pare mult mai tehnic si mai serios. Paun nu e titular la Cluj, ca pe postul sau este Culio si in absenta acestuia s-a jucat in alt sistem. Toti mijlicasii enumerati de tine au jucat f slab, atat cu Malta cat si cu Spania

hotcocoa
hotcocoa  •  10 Septembrie 2019, 13:20
Postat de Jerpelea Marius pe 10 Septembrie 2019, 10:28

Si Dorinel Munteanu critica...toti bagatorii de seama , antrenori care au retrogradat cate doua -trei echipe, experti tv, Gabi Balint, toti critica, toti se pricep la fotbal cel mai mult de pe margine.

asa e, ar fi trebuit sa te intrebe pe tine presa, si doar opinia ta sa existe, ca tu esti peste toti. *** *** :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează