FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA 1-0

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Ioan Andone a făcut primul „11” al României » Jucătorul-surpriză pe care l-a ales: „Îmi place mult”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 20:35

Ioan Andone a vorbit despre echipa națională și a alcătuit un posibil prim „11” pentru meciurile viitoare. 

Fostul antrenor, acum manager la Voluntari, a ales un sistem 4-3-1-2 și a spus că l-ar titulariza pe mijlocașul Alexandru Maxim, de la Mainz (Bundesliga).

Primul „11” gândit de Ioan Andone: Tătărușanu - Cr. Manea, Nedelcearu, Chiricheș, Bancu - Maxim, Bordeianu, R. Marin - I. Hagi (Stanciu) - Pușcaș, Andone

„Mie îmi place Maxim. Problema lui e că nu joacă la echipa de club. Îmi place de el că jucător. Iar în Germania a învățat tactică. Și stă bine fizic. E păcat că și la națională a jucat puțin. Nu a apucat să joace 10 meciuri la rând, nu au avut antrenorii încredere în el.

Fundaș stânga îl prefer pe Nicușor Bancu. Trebuie să pui și un mijlocaș acolo, care să-l ajute pe faza defensivă”, a declarat Ioan Andone la TV Digi Sport.

Clasament Grupa F

 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

CITEȘTE ȘI:

Nu batem Norvegia » EDITORIAL Theodor Jumătate: „Ne va salva doar o altă atitudine. Aștept o revoltă, în vestiar și pe teren”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
adriann_
adriann_  •  10 Septembrie 2019, 11:33
Postat de vladutz13 pe 10 Septembrie 2019, 10:38

Aham, pai si de vina sunt impresarii pt ca a jucat in bataie de joc saptamana asta?

Da, in bataie de joc cum ar fi pasa aia geniala la Puscas din care am obtinut eliminare si lovitura libera din marginea careului? Stai jos, nota 1.

vladutz13
vladutz13  •  10 Septembrie 2019, 10:38
Postat de adriann_ pe 10 Septembrie 2019, 00:38

Nu e vorba ca nu are meciuri in Bundesliga (a jucat sezonul trecut in Germania mai mult decat a jucat Stanciu la arabi) problema lui Maxim e ca a semnat cu o firma mare de impresariat sportiv asadar de pe urma lui nu mai pot ciuguli ceva indivizi precum verii puscariasi, prodanca samd. E nebunie curata ca in momentul asta echipa nationala nu e construita in jurul acestui jucator, singurul care se mentine la un nivel ridicat de atatia ani. Chiriches, cu o puzderie de accidentari si cu banci lustruite nonstop e titular de baza si capitan, hai ca nu suntem prostii nimanui sa nu intelegem ce se petrece... BRAVO ANDO!!!

Aham, pai si de vina sunt impresarii pt ca a jucat in bataie de joc saptamana asta?

vladutz13
vladutz13  •  10 Septembrie 2019, 10:37

Adica in mare echipa din meciul cu Malta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează