FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0 // Marica e nemilos cu jucătorii lui Contra » 3 caracterizări dure "Apatic, șters, dispărut"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 00:02

România a debutat cu stângul în Liga Națiunilor, "tricolorii" remizând pe teren propriu cu Muntenegru, 0-0, într-o partidă disputată fără spectatori la Ploiești. Cu o formulă standard, echipa lui Contra a dezamăgit împotriva Muntenegrului, care a avut nu mai puțin de 6 absenți.

  • România continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, când "tricolorii" vor avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia. Sârbii au debutat cu victorie în Liga Națiunilor, 1-0 în Lituania. 
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale, s-a arătat complet dezamăgit de evoluția primei reprezentative din partida cu Muntenegru, 0-0.

"Mă așteptam să vedem altă atitudine, altă ambiție a jucătorilor. Poate și stadionul gol a fost de vină. Presiunea poate că a fost mare, dar cred că te aștepți la asta când joci la națională. Din păcate, nu ne-a ieșit jocul și mă gândesc la ce ne va aștepta în Serbia.

Maxim a fost apatic, Keșeru a fost dispărut din joc, Chipciu a fost șters și el. N-am văzut calitate, n-am văzut să ne dominăm adversarul cu idei clare de joc", a spus Marica, la Pro TV.

 CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
petre47
petre47  •  08 Septembrie 2018, 11:26

Ar mai fi ceva de spus! Nu stiu cine alege stadionul pe care se joaca meciul nationalei, dar n-are minte deloc. Dece? Pai, stadionul din Ploiesti are una din cele mai mari suprafete de joc. Cand ai jucatori care nu pot alerga dintr-un careu intr-altul tu alegi asa ceva? Nu ati vazut ca ai nostri n-aveau nicio sansa de contraatac? Pana sa duca ei mingea la poarta adversa muntenegrenii erau toti in propriul careu. Fiind mai atleti si mai ambitiosi, muntenegrenii au acoperit excelent suprafata de joc. Spatiile dintre ai nostri erau "gauri negre". Cu 2-3 oameni in atac muntenegrenii tineau 6-7 dintre jucatorii nostri in aparare.

razar99
razar99  •  08 Septembrie 2018, 10:34

ce sa faci cu Nistor cand mai ai 2-3 pe postul lui..iar Stanciu a fost cel mai bun aseara. Nistor e doar o bula care o sa fasaie repede.. nu e de nationala..e de meciuri cu Chiajna si Voluntari. Plus ca o sa revina Razvan Marin.

gtn5
gtn5  •  08 Septembrie 2018, 08:37

nu vom termina pe locul 2 grupa,e clar acest lucru,vom intra intr-o grupa dificila ,nu vom putea juca play-off,televizorul va fi locul unde se vor uita la europene contra si echipa lui de fantastici.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează