FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0 // Stanciu e convins că "tricolorii" vor arăta mai bine în Serbia: "Va fi mai ușor pentru noi"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 23:45

România a debutat cu stângul în Liga Națiunilor, "tricolorii" remizând pe teren propriu cu Muntenegru, 0-0, într-o partidă disputată fără spectatori la Ploiești. Cu o formulă standard, echipa lui Contra a dezamăgit împotriva Muntenegrului, care a avut nu mai puțin de 6 absenți.

  • România continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, când "tricolorii" vor avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia. Sârbii au debutat cu victorie în Liga Națiunilor, 1-0 în Lituania. 
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Nicolae Stanciu, mijlocașul celor de la Sparta Praga, a vorbit despre remiza din această seară, explicând motivele pentru care e convins că "tricolorii" vor avea o evoluție diferită în Serbia. 

"A fost un meci greu, unul de luptă, contra unui adversar care joacă foarte dur. Cel mai dezamăgitor e că nu am reușit să obținem cele 3 puncte. Am început prost meciul. Am luptat, dar nu am fost lucizi în ultimii 30 de metri. Vom încerca să scoatem un rezultat bun în Serbia, e foarte important să reușim asta.

Serbia ne va ataca, iar noi vom încerca să jucăm pe contraatac. E mai ușor să joci când ești atacat, e mai bine să joci pe contraatac", a declarat Stanciu, la Pro TV. 

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
maxp
maxp  •  08 Septembrie 2018, 15:47

Adevarul e ca are dreptate, noi nu stim sa jucam fotbal, ne convine mai mult sa stam in defensiva si sa jucam fara minge. Acum, daca el crede ca ii batem pe aia pe contraatac... o data ca e greu sa scapam fara gol cu ei, avem o defensiva subtire. Apoi, ce oameni de contraatac avem?

317270529078800
Danny Pedr  •  08 Septembrie 2018, 15:17

Cum își permite ? Alooo messi the Romania ,în belgia care e cam la nivel 3 in Europa nu ai reusit nu I facut fata .ai plecat la un nivel aproape de romania si acolo abia faci fata!!!! Mai bine vorbesti fotbal !!!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  08 Septembrie 2018, 12:18

"cel mai bun " conf. Dumitrescu ,viseaza iar a cata oara

Vezi toate comentariile (8)
Comentează