FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0 // Unicul remarcat al lui Ilie Dumitrescu după debutul în Liga Națiunilor: "E singurul care s-a ridicat la un nivel bun"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 00:06

România a debutat cu stângul în Liga Națiunilor, "tricolorii" remizând pe teren propriu cu Muntenegru, 0-0, într-o partidă disputată fără spectatori la Ploiești. Cu o formulă standard, echipa lui Contra a dezamăgit împotriva Muntenegrului, care a avut nu mai puțin de 6 absenți.

  • România continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, când "tricolorii" vor avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia. Sârbii au debutat cu victorie în Liga Națiunilor, 1-0 în Lituania. 
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Ilie Dumitrescu a analizat prima partidă a "tricolorilor" din Liga Națiunilor și l-a văzut pe Nicolae Stanciu singurul remarcat din echipa lui Contra. 

"Stanciu e singurul care s-a ridicat la un nivel bun. În rest, foarte puțini mi-au plăcut. Nici Chipciu nu mi-a plăcut, nu a făcut diferența cu nimic pe faza ofensivă.

Păcat că nu le-am pus probleme în ultimele 15 minute. Trebuia să încercăm să-i surprindem pe margini, pentru că pe axul central era foarte complicat", a declarat fostul mare jucător al primei reprezentative. 

 CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
romulus65
romulus65  •  08 Septembrie 2018, 14:59
Postat de petre47 pe 08 Septembrie 2018, 09:54

Mai ma ceva de spus: cand, cei de la PRO-TV, vor angaja un comentator de fotbal? Aia doi pe care-i auzim la fiecare meci sunt afoni. Nu se joaca fotbal si ei o tin cu "Nicusor" si "Mirciulica", cu "geniali" si "nemaipomeniti", etc. Doi ***!

Am ajuns la concluzia ca trebuie sa ai nervii foarte tari sau sa fii masochist pentru a putea asculta comentariul celor doi de la Pro Tv. Va trebui sa ne obisnuim pentru ca cei de la Pro Tv, la cat de scartari sunt, nu vor angaja alti comentatori. Totusi daca nu vom putea suporta mai avem o sansa, pentru asemenea cazuri a fost inventat butonul MUTE.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Septembrie 2018, 11:42
Postat de petre47 pe 08 Septembrie 2018, 09:54

Mai ma ceva de spus: cand, cei de la PRO-TV, vor angaja un comentator de fotbal? Aia doi pe care-i auzim la fiecare meci sunt afoni. Nu se joaca fotbal si ei o tin cu "Nicusor" si "Mirciulica", cu "geniali" si "nemaipomeniti", etc. Doi ***!

De acord.

submarina
submarina  •  08 Septembrie 2018, 10:22

Nu va radeti, dar trebuie de testat Ianis Hagi la nationala...Iata asa slab cum multi il considera mie personal mi se pare mai bun decat Stanciu. Sau daca nu el atunci sunt si alti tineri, de la UN21, cu fizic mai impunator, deoarece in fotbalul modern acest criteriu e determinant. Ce sa mai astepti de la un jucator care si-a aratat de mult limitele. Parerea mea.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează