FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, VINERI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

ROMÂNIA - MUNTENEGRU // Selecționerul Muntenegrului, către jurnaliștii români: "Să-mi dați un premiu, că v-am scăpat de el"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 21:10

România debutează în Liga Națiunilor contra Muntenegrului, vineri, de la ora 21:45, la Ploiești, fără spectatori. 

Selecționerul Muntenegrului, Ljubisa Tumbakovici, a lăudat naționala României la conferința de presă, echipă pe care o cunoaște din preliminariile trecute. A glumit și a spus că ar merita un premiu, pentru că a pus umărul la demiterea lui Christoph Daum, căruia i-a luat 4 puncte din 6 (1-1 în tur, 0-1 în retur).

Eșecul din al doilea meci i-a fost fatal lui Daum, care imediat a fost înlocuit de Cosmin Contra. "Ar trebui să îmi daţi şi mie un premiu", a glumit azi Tumbakovici conform TV Telekom Sport.

Apoi, selecționerul adversarei de vineri a României a caracterizat naționala noastră, pe care o vede mult mai puternică:

"Trebuie să recunosc că observ o transformare în echipa actuală a României, în comparaţie cu cea care a jucat în preliminariile pentru Mondial. În aceste cinci, şase jocuri pe care le-am urmărit am observat că s-au rulat cam 31 de jucători. Aşa, ca imagine pe care o lasă, jocul echipei este mult mai bine legat, jucătorii sunt mult mai disciplinaţi, sunt mult mai orientaţi către joc, sunt mult mai inimoşi".

Tehnicianul știe și de cine trebuie să se ferească, numind doi jucători drept cei mai periculoși: "Din ce am urmărit, Mitriţă mi se pare un jucător foarte bun, dar bineînţeles şi Stanciu, care este şi conducătorul de joc".

  • Echipa națională a României va juca două meciuri, primul cu Muntenegru, iar al doilea cu Serbia, în Liga Națiunilor, pe 7 și 10 septembrie. România - Muntenegru va fi vineri, de la ora 21:45, în direct la Pro TV și în format liveTEXT pe GSP.ro. Serbia - România se joacă luni, 10 septembrie, tot de la 21:45, pe Pro TV. 

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
christiano0
christiano0  •  07 Septembrie 2018, 09:38
Postat de prafurialbeptrzilenegre pe 06 Septembrie 2018, 21:52

Liga Natiunilor....Crankenstein isi hraneste lacomia. BOICOT. Nimeni la meci!

E praf competitia. Tot meciuri amicale raman. Germania si Franta nici nu s-au omorat aseara. UEFA / FIFA nu se mai satura de milioane. In curand vor sa bage 50 de echipe la Europene / Mondiale, sa nu ramana nici un cent in afara dreptunghiului verde. O sa ma uit si eu diseara la meci, dar sa fim seriosi, e aproape imposibil sa termini pe locul 1 in aceasta mini-grupa, si de-acolo total imposibil sa castigi acel play-off care urmeaza...

maxp
maxp  •  06 Septembrie 2018, 21:56

Teoretic trebuie obtinut primul loc ca sa ramai in cursa pt Euro din Liga Natiunilor. Daca va referiti la posibilitatea ca unele echipe ce castiga grupa sa fie deja la Euro, atunci teoretic trebuie sa terminam macar in primele 3.

prafurialbeptrzilenegre
prafurialbeptrzilenegre  •  06 Septembrie 2018, 21:52

Liga Natiunilor....Crankenstein isi hraneste lacomia. BOICOT. Nimeni la meci!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează