FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA Stăpânii inelelor! GSP.ro îți dezvăluie strategia secretă pe care Edward Iordănescu o pregătește pentru Euro 2024 în Germania

Radu Drăgușin și inelul high-tech, foto: Imago +4   FOTO
Radu Drăgușin și inelul high-tech, foto: Imago

Articol de , - Publicat luni, 25 martie 2024 16:32 / Actualizat marti, 26 martie 2024 10:30

Jucătorii naționalei României vor avea cu toții inele de monitorizare la turneul final din Germania, conform informațiilor GSP confirmate dinspre staff-ul federal, gadget-uri care monitorizează, printre altele, mișcarea, ritmul cardiac și temperatura corpului.

Radu Drăgușin face parte deja dintre jucătorii care poartă un asemenea dispozitiv, detaliu sesizabil și azi la Madrid. În România, fotbaliștii lui Dinamo poartă „inele” asemănătoare, detaliu implementat de staff-ul lui Zeljko Kopic.

Edi Iordănescu, dezvăluiri despre situația specială a unui „tricolor”: „Lucrează suplimentar cu un preparator”
ROMÂNIA
Edi Iordănescu, dezvăluiri despre situația specială a unui „tricolor”: „Lucrează suplimentar cu un preparator”

România pregătește amicalul de lux cu Columbia de marți seară, de la Madrid, de pe „Civitas Metropolitano”, de la ora 21:30. Totodată, Edward Iordănescu și staff-ul său sunt cu gândul la ceea ce va urma la Euro 2024, turneul final la care participăm după o pauză de opt ani.

Momentan, doar câțiva „tricolori” au inele - a fost alegerea lor -, în Germania va avea tot lotul!

Printre strategiile pe care „tricolorii” le au în vedere în perspectiva competiției din Germania, GSP.ro a aflat la Madrid că elevii lui Edward Iordănescu vor purta, cu toții, inele de monitorizare.

Inel Smart Oura (foto: folkhealth.ro)
Inelul lui Drăgușin
Inelul lui Drăgușin
Datele fizice pot fi urmărite imediat pe telefonul mobil
Inel Smart Oura (foto: folkhealth.ro)

Momentan, doar câțiva dintre jucătorii naționalei poartă pe degetul arătător asemenea gadget-uri. Printre ei, Radu Drăgușin și George Pușcaș, fundașul lui Tottenham purtând un asemenea „inel” și la conferința de presă de la Madrid.

350 de eurocostă un asemenea dispozitiv

La ce ajută aceste gadget-uri, tot mai prezente în viața sportivilor

Aceste inele cu senzori monitorizează, printre altele, mișcarea, ritmul cardiac și temperatura corpului. Un criteriu foarte important în stadiul pregătirii sportivilor de performanță este calitatea somnului. Fiindcă gadget-urile oferă cu exactitate date despre cât timp alocă fiecare jucător repausului.

Inelele sunt purtate permanent. Mulți fotbaliști de top, dar și oameni din afara sportului, au apelat la aceste dispozitive pentru a-și verifica diverse detalii din viața personală.

Gadget-urile oferă detalii complete ce sunt analizate și dau un răspuns la întrebările dacă jucătorii urmează corespunzător programul și cum își pot îmbunătăți ei parametrii naturali, care să-i ajute în viața sportivă.

Dinamo a trecut pe „inele”, MM Stoica are unul de mai mulți ani

Mai mulţi oameni din fotbalul românesc folosesc deja inele smart. Mihai Stoica a fost printre primii care şi-au achiziţionat un asemenea gadget. Președintele de la FCSB a ales un inel Oura.

Şi jucătorii de la Dinamo îşi măsoară parametrii fizici cu ajutorul inelelor după sosirea lui Kopic, „câinii” alegând firma Ultrahuman.

Piața inelelor smart este una în plină ascensiune, giganții Samsung și Apple urmând să lanseze și ei propriile variante.

Din cauza pielii subțiri din jurul degetului, este un loc mai bun pentru măsurători. Din acest motiv, inelele au o precizie mai mare decât ceasurile inteligente.

O altă utilizare populară a inelelor inteligente este plata fără contact, la fel ca smartphone-urile și ceasurile inteligente.

Mi-am dorit să aflu ce-și doresc jucătorii. Ce cred ei, la ce se gândesc, după calificare. După ce i-am ascultat pe reprezentanții grupului, m-am regăsit și eu în afirmațiile lor. Trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru Euro, din absolut toate punctele de vedere, și un prim obiectiv nu poate fi decât acela de a ieși din grupe. Apoi, ne reanalizăm busola!

Edward Iordănescu, selecționer România

Citește și alte articole:

România va juca ofensiv în amicalul contra Columbiei » Edi Iordănescu a stabilit 8 din cei 11 titulari
ROMÂNIA
România va juca ofensiv în amicalul contra Columbiei » Edi Iordănescu a stabilit 8 din cei 11 titulari
Patru jucători din „Generația de Aur” a Islandei vor să înfrunte România la Euro! » Cei doi lideri nordici, acuzați în cazuri grave de agresiuni sexuale!
ADVERSARI EURO 2024
Patru jucători din „Generația de Aur” a Islandei vor să înfrunte România la Euro! » Cei doi lideri nordici, acuzați în cazuri grave de agresiuni sexuale!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mr90
mr90  •  26 Martie 2024, 14:32

Cind fac sex nu sar inelele din schema ?

22cea
22cea  •  26 Martie 2024, 01:40
Postat de teleleu_ionel pe 25 Martie 2024, 22:17

Pai si eu am, am si carduri inrolate pe el, e ca un smart watch. E bine ca se deschid la tehnologie, bravo.

Si cu fotbalul cum stai ? :)))

VardyParty
VardyParty  •  25 Martie 2024, 22:22

Nu știu la alții, dar lui Pușcaș ii trebuie minimum 3 inele. Poate chiar 4…

Vezi toate comentariile (5)
Comentează