FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // CALCULE Victoria cu Suedia NU ne ajunge! Cum ne calificăm la Euro 2020

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 23:23

România a fost la câteva minute de o victorie care ne-ar fi adus la un pas de EURO 2020. „Tricolorii” au terminat la egalitate cu Norvegia, scor 1-1, iar calculele s-au complicat teribil.

România a fost pe locul 2 în grupa F pentru 4 minute și victoria în etapa următoare reprezenta biletul pentru turneul final. Golul marcat de Sorloth a dat toate scenariile peste cap. „Tricolorii” nu mai sunt siguri de calificare cu o victorie în fața Suediei.  

Avem nevoie de 4 puncte!

În acest moment, în pole-position pentru locul secund se află naționala Suediei. Nordicii au un meci ușor în ultima etapă, cu Insulele Feroe, și par siguri că vor atinge borna celor 18 puncte. 

Pentru a-i depăși, România trebuie să:

  • învingă Suedia cu 1-0 sau la cel puțin două goluri diferență;
  • să obțină un punct în fața Spaniei.

În acest scenariu, România și Suedia, care n-ar trebui să aibă probleme cu Feroe, ar acumula câte 18 puncte, iar departajarea s-ar face la meciurile directe! O victorie cu 2-1, același scor obținut de Suedia în tur, ar decide calificarea la golaveraj, unde nordicii sunt în avantaj. Ambele echipe au golaveraj +9 în acest moment, dar Suedia îl poate îmbunătăți considerabil cu Feroe!

Orice victorie a României la un gol, în afară de 1-0 și 2-1, avantajează Suedia, care ar avea mai multe goluri marcate la meciurile directe.

Norvegia, ieșită din cursă

Norvegienii pot ajunge la maximum 17 puncte în grupă. O victorie a Suediei pe teren propriu cu Insulele Feroe îi scoate definitiv din calcule. În plus, în cazul în care România bate Suedia, Norvegia poate termina în cel mai bun caz la egalitate cu „tricolorii”. Naționala lui Contra ar fi avantajată de meciurile directe (2-2 în tur, 1-1 retur).

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (85)
anastasiu
anastasiu  •  16 Octombrie 2019, 18:35
Postat de plc2k5 pe 16 Octombrie 2019, 10:19

Asa cum ziceam si ieri, singurele noaste sanse de a incerca sa ne calificam la euro se leaga mai degraba de ... Kosovo si Cehia decit de Suedia si Spania... Adica sa speram ca prindem ultimul loc la barajele din Nations League. Iar asta se poate intimpla doar daca Kosovo NU trece de Cehia in clasament... Daca Kosovo trece de Cehia atunci locul la baraj e luat de Cehia si noi suntem PA... Asta in conditiile in care chiar si Luxemburg ar juca baraj.... atit de jos suntem...

Vorbim de baraj dar nu suntem siguri de locul3!

viomarmi22
viomarmi22  •  16 Octombrie 2019, 17:12

Să presupunem că batem Suedia, deși la cum jucăm și nu suntem capabili să dăm niște pase elementare este cam greu să luăm cele 3 puncte, cu Spania nu avem nici 0.001% șanse să luăm un punct, poate doar pe vreo amiciție ivită din senin, deși spaniolii n-au nici un motiv să ne lase pe noi să ne calificăm în dauna Suediei ! Singura noastră șansă este barajul, dar cu Bogdan Andone atacant nu vom marca în vecii vecilor Amin, ăsta este atât de rudimentar și faultează inutil ca un cioban, încât n-ar avea loc nici măcar în echipa insulelor Feroe !

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  16 Octombrie 2019, 14:25

Care victorie cu Suedia?

Vezi toate comentariile (85)
Comentează