FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Cornel Dinu se ia de Contra: „A fost Mitriță contra Norvegia! Unde a fost până acum, Cosmine?!”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 23:59

România a remizat cu Norvegia, scor 1-1. Cornel Dinu a fost impresionat de prestația lui Alexandru Mitriță, autorul unicului gol al „tricolorilor”.

„Meciul ăsta a fost, până la un anumit punct, Mitriță contra lor. Și s-a distrat cu ei! Dacă s-ar fi jucat cum era normal, dacă ar fi jucat cu Nistor din primul minut, victoria era asigurată.

Acești naivi norvegieni au jucat tot meciul la atac. A fost total hazardat din partea lor. Am avut multe contraatacuri în care i-am prins cu doar trei apărători. Singurul care a putut să destabilizeze a fost cel care nu și-a găsit loc la națională până acum, Mitriță. Am avut un singur jucător de atac, admirabilul Mitriță. Unde a fost până acum?!”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport. 

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

 

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 noiembrie: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 noiembrie:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // CALCULE Suntem obligați să scoatem cel puțin 4 puncte cu Suedia și Spania: care sunt celelalte condiții pe care trebuie să le îndeplinim

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Top Story
Comentarii (21)
zorrozabal
zorrozabal  •  16 Octombrie 2019, 12:37
Postat de vladutz13 pe 16 Octombrie 2019, 00:21

Mda, Nistor a intrat, a luat cartonas galben la prima faza, pe urma nu a mai bagat piciorul bine sa nu fie eliminat. Nu a facut nimic ofensiv, nimic defensiv... ce aiureaza Dinu??? Bine, Anton a fost si el praf, mai rau nu se putea dar oricum.... nu era Nistor decisiv in meciul asta. Am pierdut cand au iesit Mitrita si Puscar... a intrat Andone care a pierdut toate duelurile, a ratat si cu poarta semi-goala... am trait din urcarile lui Stanciu, Bancu, chiar si Marin pe final care erau evident extenuati... Problema este ca Andone e varf de careu, iar noi jucam pe contraatac, aveam nevoie de un jucator de viteza..... dar ce? noi avem antrenor?

Toti"recita"poezia cu Anton ca a jucat slab!Dar uite ca Balint si Daniel Niculae zic ca Anton-pe postul lui de inchizator-a avut multa treaba si ca a jucat bine!Dinu nici nu a vazut meciul!El vorbeste din amintiri:ehei,pe vremea mea...

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Octombrie 2019, 12:31
Postat de kamouniyak pe 16 Octombrie 2019, 00:53

Unde a pierdut Andone toate duelurile??? Te iei dupa niste comentatori prosti de la Pro TV? Andone a jucat exact cum trebuie sa o faca un atacant si a avut mare ghinion sa nu dea gol la acea bara. A creat mai mult in 30 de minute decat Puscas in 60 de minute. La faza aia in care a gresit sutul nu era asa usor sa dea gol cum cred unii.

Nici eu nu sunt de acord cu "loby"-ul pe care il fac becalistii pentru "marfa"baskan-ului,denigrandu-i pe contracandidati!Dar andone a dovedit ca nu stie sa traga la poarta!atunci in prelungiri,cand a scapat singur cu portarul1Iar daca nu stii sa tragi,nu esti fotbalist!Spre comparatie:cum a tras Mitrita la gol?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Octombrie 2019, 12:19
Postat de lagardere_72 pe 16 Octombrie 2019, 01:25

Mitrita a obosit pentru că a jucat practic singur. Tactica lui Contra a fost 1-8-1-1. Așa i-a terminat și pe Mitrita și pe Puscas. Plus că el nu cunoaște calitățile jucătorilor. Nistor nu e jucător pe care să îl introduci ca sa țină de rezultat. El trebuia folosit de la început și în cazul ăsta și Mitrita rezista 90 minute. La schimbări Contra a fost varză dar asta tot datorită faptului că a greșit iar primul 11.

Nene,sunt dinamovist dar Nistor la Dinamo se remarca mai mult in repriza a doua!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează