FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Dorinel Munteanu îl face praf pe Cosmin Contra: „E lipsă de respect. Atmosfera nu va mai fi bună” + Îl contrazice pe MM Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 21:42

Dorinel Munteanu, jucătorul cu cele mai multe selecții la naționala României (134), l-a criticat în termeni duri pe Cosmin Contra pentru că l-a înjurat pe George Pușcaș după penalty-ul ratat cu Norvegia, scor 1-1.

„Cred că va plăti pentru gestul său. Nu e permis să facă un asemenea gest, mai ales în calitate de selecționer. Probabil atmosfera nu va mai fi aceeași la națională, din partea jucătorilor. Un asemenea gest nu poate fi recepționat decât ca o lipsă de respect.

La un asemenea nivel nu e nimic scuzabil. Nici la Liga 1 nu poți înjura un jucător în felul acesta. Probabil reacția lui Cosmin a venit în urma lunilor de nesatisfacție. Omenește îl credem, dar profesional nu. Relația dintre Contra și Pușcaș va fi una delicată.

Din respect pentru selecționerul naționalei, nu pot să vă spun ce decizie aș fi luat eu în privința lui. Trebuie să se ia în calcul mai multe lucruri pentru o eventuală demitere. Eu n-am fost înjurat niciodată de un antrenor și nici n-am înjurat vreun jucător în acest fel”, a declarat Dorinel Munteanu la TV Telekom Sport.

„E o minciună că mi-a luat Ganea mingea la penalty”

Dorinel Munteanu a reacționat și în ceea ce privește dezvăluirea lui Mihai Stoica de ieri. Fostul oficial al FCSB a scris pe contul său de Facebook că, la EURO 2000, Ionel Ganea i-a luat mingea lui Dorinel Munteanu și a marcat de la 11 metri.

„Eu niciodată n-am bătut penalty-uri la națională. Eu am fost un jucător slab în ceea ce privește executarea loviturilor de la 11 metri. A fost o invenție a lui Ganea sau a cui a zis treaba asta. Nu s-a pus problema să execut eu penalty-ul în 2000 în locul lui Ganea”, a adăugat Dorinel.

„Nu e o problemă că Pușcaș i-a luat mingea lui Stanciu și a bătut penalty. Asta i-a făcut și Ganea lui Dorinel Munteanu cu Anglia. Problemă e că doar Ganea a marcat. Problemă mare” 
Mihai Stoica pe Facebook

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA // Gigi Becali, sfaturi ca de la antrenor la antrenor pentru Cosmin Contra ;) „Eu am aplicat asta, el trebuie să învețe” + „Suedia ne dă 4-5”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
piet
piet  •  18 Octombrie 2019, 16:22

CURAJOSUL de MIMI SCOICA iar a regurgitat iar cei de la Gigi Spune Prostii au inghitit din zbor.

caoradea
caoradea  •  18 Octombrie 2019, 08:37

Dezvaluirile lui Mimiskert ! Dar nici gsp nu sta la inaltime, dand stiri, dezvaluri necontrolate, false , neadevarate de la persoane needucate, dubioase. Adica repede un titlu care suna a senzational, crestem ratingul si gata. Ca mai citesc ai copii, tinerii, iar ei (gsp) dau credibilitate acestor nonvalori, efectiv nu-i intereseaza... Fara a educa, fara impartialitate ....slabi.

167957080824056
Stefan Dumitru  •  18 Octombrie 2019, 08:01
Postat de jacques_collin pe 18 Octombrie 2019, 06:54

MM Stoica bate campii, ca de obicei. Se baga el in seama si ''da din culise'' ca Ganea i-a luat mingea lui Dorinel. Un ciripitor. Asta a fost singura sa profesie, toata viata.

Ce dă frate din culise,doar nu se intampla la vestiare ce a zis ăla, erau pe teren si îi vedea o lume intreaga,ca n-a fost asa e alta treaba?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează