FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // GALERIE FOTO Cel mai simpatic mesaj afișat de copii pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 11:23

România a fost la un pas de victorie în meciul cu Norvegia (1-1), iar unii dintre cei aproximativ 30.000 de copii prezenți pe Arena Națională și-ar fi dorit să îl vadă la treabă și pe Ianis Hagi (20 de ani).  

Cel mai simpatic mesaj afișat pe o pânză de către puști l-a avut în prim-plan pe Ianis Hagi. „The K10G (n.r. king) is back and the show must go on”, au scris aceștia, alături de un portret, nu prea reușit ce-i drept, care ar fi trebuit să îl înfățișeze pe „decarul” naționalei lui Cosmin Contra.  

Din povești spuse de către părinți, copiii au înțeles ce a însemnat Gheorghe Hagi ca fotbalist pentru România și au apreciat revenirea numelui „Regelui” în lotul primei reprezentative, în persoana lui Ianis.  

Din păcate pentru fanii lui Ianis, selecționerul nu a apelat la el în cadrul acestei întâlniri și copiii au fost nevoiți să se mulțumească să-și vadă preferatul doar pe bancă.  

+26 FOTO

VEZI ȘI: 

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // FOTO Ce nu s-a văzut la TV » Andrei Radu le-a făcut pe plac copiilor din tribune

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  16 Octombrie 2019, 16:06

Daca ar juca numele ar mai fi ceva. Cu "marea" odrasla pe care babacu nu mai pridideste s-o promoveze si s-o impuna lucrurile stau exact invers... Adica ZERO BARAT!!!

ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  16 Octombrie 2019, 11:43

La poza doi ma refer

ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  16 Octombrie 2019, 11:42

Copiii din poza sunt fecesebisti de mici?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează