FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Sorin Cîrțu îl „urechează” pe George Pușcaș: „A vrut să se scoată”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 11:57

Sorin Cîrțu, președinte CS Universitatea Craiova, a comentat prestația „tricolorilor” după remiza cu Norvegia, scor 1-1, și a criticat atitudinea lui George Pușcaș (23 de ani). 

Atacantul naționalei lui Cosmin Contra (43 de ani) și-a asumat responsabilitatea de a executa un penalty în minutul 52, deși cel desemnat era Nicolae Stanciu (26 de ani). Acesta a ratat și l-a enervat pe selecționer (DETALII AICI).  

„Eu nu i-am înțeles atitudinea, pentru că nici nu a avut vreo prestație deosebită până atunci. Când dai gol cu Feroe, cu Malta, nu e la fel de important ca atunci când dai cu Norvegia. Vrei să te scoți că ai avut o prestație mai modestă. Îți trebuie multă stăpânire de sine, aici nu tratezi cu superficialitate. Trebuie să joace cu Suedia, pentru că arată a atacant, dar eu nu îi înțeleg atitudinea. Dacă ești atacant, trebuie să execuți tu? În niciun caz nu trebuie să îl decapităm, are calitate”, a spus Sorin Cîrțu, la TV Digi Sport. 

„Mai vorbim de Mitriță?!”

Alexandru Mitriță (24 de ani) a marcat unicul gol al României și l-a lăsat fără cuvinte pe Sorin Cîrțu, care a lăudat atât prestația lui, cât și cea a celuilalt oltean, Nicușor Bancu (27 de ani). 

„Mitriță, ce să spun... Mai vorbim de Mitriță la ceea ce a arătat aseară? Am satisfacția asta a ceea ce au jucat oltenii noștri. Și Bancu a făcut un meci bun. A făcut tot ce a trebuit să facă fundașul stânga. E fotbalist total și Bancone. Pe zona lui, pe stânga, nu are concurent în România. Revenind la Mitriță, a făcut o partidă super. Oltenii au ajutat enorm în săptămâna asta. Și Mihăilă la tineret”, a mai spus Sorin Cîrțu.  

Valentin Mihăilă (19 ani), mijlocașul Craiovei, a marcat golul de 2-0 pentru România U21 în victoria cu Irlanda de Nord U21 (3-0) și a jucat până în minutul 70, când a fost înlocuit cu Denis Drăguș (20 de ani). În meciul precedent, cu Ucraina (3-0), Mihăilă a intrat în minutul 63 în locul lui Drăguș și a reușit o pasă decisivă pentru golul de 2-0 al „tricoloriolor”. 

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // FOTO Ce nu s-a văzut la TV » Gest superb al lui Andrei Radu! A intrat pe teren și le-a făcut pe plac copiilor din tribune :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  16 Octombrie 2019, 18:00

Mitrita e nr.1 in Romania.Daca ramanea la Craiova impreuna cu Baluta,Craiova defila in campionat cel putin 3 ani.

lionforever
lionforever  •  16 Octombrie 2019, 16:44

Asteptam o evoluție bună a echipei la cluj păcat de faptul că bancu e suspendat.

klauz
klauz  •  16 Octombrie 2019, 15:31

In sfarsit unul care spune adevarul... Birlicul Puscas e un rudimentar, un primitiv care nu stie fotbal. Incurca pe toata lume, a strica toate mingile, rateaza de peste tot, acum distruge si penalty-urile... A facut la fel si cu Feroe si cu Malta, dar "s-a scos" cu doua goluri din pozitii usoare, la faze la care contributia sa a fost zero, intamplatoare... Cu Feroe aproape a ratat executia, tragand slab si prost plasat. Portarul a atins mingea, isi da si acum palem ca nu a deviat-o mai tare...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează