FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // 3 idei de la Sorin Cârțu înaintea duelului vital cu nordicii: „Altfel n-avem cum să luptăm cu adversarii la acest capitol”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 13:01

Sorin Cârțu, 63 de ani, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, și-a expus unele idei tehnico-tactice înaintea partidei România - Norvegia de marți, din preliminariile EURO 2020, vorbind apoi și despre selecționerul Cosmin Contra. 

Ce a spus „Sorinaccio”, la ProX: 

„Cu Norvegia trebuie să avem jucători de combinații. Altfel n-ai cum să te lupți cu adversarii la capitolul forță”

„Contra e criticat, dar tot timpul selecționerul va fi criticat, indiferent de nume. Nu știm ce se va întâmpla la partidele cu Suedia și Norvegia, e foarte probabil să le câștigăm pe ambele. În acest moment, echipa națională e într-un grafic care ne dă speranțe. Să tragem concluziile radicale după această perioadă din noiembrie!”

„În Feroe, poate Contra ar fi trebuit să meargă cu Ianis Hagi în zona centrală, dar el știe mai bine ce face, în funcție de adversar”  (n.a - Hagi a fost utilizat în dreapta) - - Sorin Cârțu 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

ROMÂNIA - NORVEGIA // FOTO Secretul INCREDIBIL al norvegienilor, dezvăluit de selecționerul Lars Lagerbäck: „Jucătorii își bagă capul într-un mixer de ciment”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vishnu
vishnu  •  15 Octombrie 2019, 00:11

Ianis Hagi ar trebui folosit in zona centrala a bancii de rezerve, sa avem si noi ceva sanse.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  14 Octombrie 2019, 14:09

da, asta stim cu totii, tre sa pui mingea jos, gata s-a terminat cu d-astea, pierzi toate fazele asa aiurea, trimiti mingea la bataie direct la adversari, care adversari sint blonji scandinavi cit muntele, aia si rid de tine, se sparg de ris cu centrarile astea, daca nu pui mingea jos nu vei cistiga, cum a intrat Mitrita s-a vazut o SCHIMBARE, si pasa geniala a lu Stanciu pe jos in profunzime ne-a aratat ce tre sa facem, sa jucam in sfarsit ceva ca nu jucam nimic, ne-a trecut glontu pe la ureche si cu féroézii si la norvegieni acasa, acum trebuie sa jucam fotbal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează