FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // VIDEO Contra, griji pentru calificare: „Accidentările ne-au dat peste cap planurile” + de ce Norvegia e mai periculoasă decât Suedia

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 17:47

Cosmin Contra a susținut azi o conferință de presă în care a prefațat duelul cu Norvegia, din preliminariile EURO 2020.

Selecționerul României a vorbit despre problemele din defensivă, după accidentările lui Vlad Chiricheș și Dragoș Grigore, dar și despre punctele forte ale norvegienilor.

„Marți mă aștept la un meci foarte greu, din toate punctele de vedere. Am încredere în jucători că vom face un meci foarte bun. Din punctul meu de vedere, niciunul dintre cei trei adversari rămași de înfruntat nu e ușor. Cred că Norvegia are o viteză în plus față de Suedia. Cu un rezultat pozitiv, vom fi mai aproape de o calificare.

Eu nu le transmit jucătorilor să joace la egal. Formația o voi alcătui în funcție de calitățile adversarilor. Există o oboseală după meciul cu Feroe, dar sunt jucători profesioniști. Îi putem recupera. La un asemenea meci nu mai contează oboseală”, a declarat Cosmin Contra la conferința de presă.

„Iau în calcul orice variantă”

Contra trebuie să decidă ce cuplu de fundași centrali va folosi după ce titularii Chiricheș și Grigore s-au accidentat. În pole-position sunt Nedelcearu și Rus, însă ultimul ar putea fi înlocuit cu Toșca, I. Cristea sau Burcă

„Accidentările ne-au dat planurile peste cap. Dar sunt sigur că cei care au fost convocați își vor face treaba. Vom vedea mâine echipa de start. În principiu, am decis cuplul de fundași centrali. Iau în calcul orice variantă. Și Toșca este o variantă pentru postul de fundaș central. Dar sunt unii care au probleme medicale. Vom vedea ce va fi la antrenametul de azi”, a adăugat Contra.

Cosmin Contra: „Odegaard e cel mai periculos, dar nu pregătesc nimic special”

Cosmin Contra a lăudat jocul Norvegiei și a spus că mijlocașul Martin Odegaard și atacantul Joshua King sunt cei mai periculoși adversari.

„După aspectul jocului, Norvegia merita egalul cu Spania. A făcut un meci foarte bun, mai ales în ultimele 70 de minute. Schimbările făcute au dat roade și cred că e un rezultat meritat. Cred că Norvegia este o echipă puternică din punct de vedere fizic. Are jucători care pot crea mereu pericol

Cred că cei mai periculoși sunt Odegaard și King. Trebuie să tratăm cu atenție fazele fixe. Norvegienii formează o echipă redutabilă și agresivă. Nu am niciun plan special pentru Odegaard. Sper doar că jucătorul care va juca în zona lui să își facă treaba bine, dar nu pregătesc nimic special”, a adăugat selecționerul.

Vezi AICI conferința integrală

Clasament

 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI: 

ROMÂNIA - NORVEGIA // FOTO Secretul INCREDIBIL al norvegienilor, dezvăluit de selecționerul Lars Lagerbäck: „Jucătorii își bagă capul într-un mixer de ciment” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1213785285311900
Adrian Ionica  •  14 Octombrie 2019, 22:44

Contra nu e antrenor, nu l recomanda nimic , ia banii degeaba ! Afara a a si burleanu cu gasca..niste zerobarati!!

cneius
cneius  •  14 Octombrie 2019, 20:05

Nu au gasit un tricolor cu o figura mai razboinica ? Cind il vezi pe Mitrita iti cam piere increderea...

becalidinamovit
becalidinamovit  •  14 Octombrie 2019, 19:30

pt echipa nationala a fost periculoasa si selectionata feroeza ..daca nationala joaca cu orice echipa din lume pleaca cu sansa 2-a ..ne trmura chilotii si cu luxemburg si echipe puternice de genu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează